Facebook-syrjitty ”Vammais-Taina” on ollut ennenkin julkisuudessa – wau mikä biisi, kuuntele!

Lietolaisesta Taina Kovalaisesta tuli runsas kolme viikkoa sitten sosiaalisen median sylkykuppi hänen annettuaan tv:n Ajankohtaiselle Kakkoselle vammaisten asumiseen liittyvän haastattelun. Kovalainen esitti jutussa pelkonsa asuntojen hintojen putoamisesta, jos hänen naapuriinsa tulee kehitysvammaisten asuntola.

Kovalaisen kommentti nostatti ennennäkemättömän huutomyrskyn vammaisten oikeuksista. Facebookiin perustettiin ”viharyhmä”, johon liittyi nopeassa tahdissa yli 20 000 Kovalaisen ajatuksia vastustavaa henkilöä.

Myöhemmin Kovalainen on esiintynyt julkisuudessa Ajankohtaisen Kakkosen uusintahaastattelussa sekä Nelosen Maria!-showssa. Hän on kertonut esittäneensä vain kysymyksiä. Vammaisrasistiksi Kovalainen ei tunnustaudu.

Mutta kuinka moni tietää, ettei Kovalainen oli ensimmäistä kertaa median kanssa tekemisissä? Paitsi että hän on pitänyt nimeään kantavaa suosittua tanssikoulua Turussa, hän tuli julkisuuteen vuonna 1997 Sitruunapippuri-nimisen tyttöbändinsä kanssa. Yhtyeen Mä haluun lentää -biisi oli aikanaan hyvin suosittu, ja Tainan värikäs lauluääni sai paljon kehuja.

Kuuntele ja jammaile täällä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Taina Kovalainen

Kommentit

TYTTÖBÄNDI v.1997?????????? mitä helvettiä, tuo akkahan on ainakin 60 v nykyään ulkonäön perusteella!

Suomen vihatuin ämmä. Kovasti ihmettelen että kaikenmaailman urpot päästetään televisioon kommentoimaan mitä sattuu asioista mistä ei mitään tiedä mutta heti kun esim.joku haluaisi keskustella maahanmuuttokriittisesti niin se on vihapuhetta.

Oma kommentti