Facebookin valekuvaaja raiskasi suomalaismissin!

Huomenna ilmestyy irtonumeropisteisiin marraskuun Hymy-lehti, joka herättää horroksesta ja räjäyttää kaamoksen kaakkoon! Luvassa on jälleen satasivuinen lukupaketti, jossa on yli 50 kunnon juttua plus juorut ja muut palstat päälle!

Huomisessa Hymyssä muun muassa seuraavia aiheita:

-Suomalaismissi raiskattiin. Facebookissa kuvaajaksi itsensä esitellyt hämäräveikko houkutteli missikilpailuvoittajan studiolle muuttumisleikkiin. Hän raiskasi missin väkivaltaisesti.

-Tunnettu julkkisnainen joutui kolariin, jossa hengenlähtö oli erittäin lähellä. Auto romuttui lunastuskuntoon. Naisen vuosi on ollut muutenkin karmea, sillä hänellä epäiltiin kahta eri syöpää. Huomenna selviää, kuka on kysymyksessä!

-Huomenna Hymyssä yksinoikeudella myös Anton-pojan isän Paavo Salosen tilitys. Paavo Salosen pelko ei ole väistynyt oikeuden suosiollisesta tuomiosta huolimatta…

-Kuka BB-tähti erosi, kuka lähtee kauneuskirurgiseen operaatioon, kuka tai oikeammin ketkä suomalaisstarat kännäsivät keikalla, millaista oli Samin elämä thai-vankilassa, millaista on tuntea 35-kiloisena olevansa läski… nämä ja lukemattomat muut aiheet huomisessa Hymy-lehdessä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: missi, Hymy, Paavo Salonen, Anton

Kommentit

Mietippä T.T oikein tarkasti, onko tämä tapahtunut sinulle vai jollekin muulle mallille?? Olen nimittäin kuullut asiasta ihan toisesta suusta aiemmin ja ”uhri” et olisi sinä? Hämmästyttävä yhteensattuma 🙂

vai olisko tämä ko. ”missin” seuraava jutunaihe, jolla saisi sympatiaa puoleensa, kun aiemmat jutut ovat olleet omia mokia ja vieläpä monen mielestä pahoja mokia.

Tuleekohan tästä ns ”raiskauksesta” montakin juttua Hymyyn? Vähän niinkö oli se idols”tähti” joka kans raiskattiin ja tunnot purettiin Hymyssä.

Oma kommentti