Fetisismi ei ole enää sairaus, mutta mitä tuumit näistä seksihimoista – katso!

Tommi PaalanenTämän vuoden toukokuussa tautiluokituksesta poistettiin fetisismi yhdessä sadomasokismin ja transvestismin kanssa. Hymy lähti tutkimaan fetissien maailmaa. Lopputuloksen voi nähdä lehtemme joulukuun numerosta.

-Mitkään tutkimukset eivät ole osoittaneet, että fetisismi johtuisi seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai jostain muusta traumaattisesta kokemuksesta, kertoo Sexpo-säätiön hallituksen puheenjohtaja Tommi Paalanen.

Hän suosittaa kertomaan fetisseistään jo parisuhteen alussa – pettymysten välttämiseksi. Hymyn haastattelussa moni on joutunut kokemaan karvaita suuntautumisensa vuoksi.

Mutta millaisia fetissejä sitten on? Tässä erikoisimpia:

Aktirastia, kiihottuminen auringonvalosta. Emotofilia, kiihottuminen oksentamisesta. Gynofagia, seksuaalinen halu syödä naisia. Pterinomania, seksihalujen kohdistuminen saniaisiin. Siderodromofilia, kiihottuminen junalla matkustamisesta.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: fetisismi, fetissi

Kommentit

Kiitos kysymykseste4si Nenna,kun juhla on milente4e4n Gaala on sopivaa odottaa, ette4 pukeutuminen on juhlavaa! Tumma puku kutsussa tarkoittaa iltapukua naisella. Iltapuku voi olla pitke4 tai lyhyt, kuitenkin juhlava ja tilaisuuteen sopiva. Tuo vihree4 puku sopisi kategoriaan iltapuku, sille4 siine4 ei ole hirvee4sti kruusauksia eike4 krumeluureja. Gaala-sanaa ke4ytete4e4n hienommista ja juhlavammista tilaisuuksista eike4 siten tuo pitke4 ja levee4helmainen pukukaan ole liian hieno.Misse4 tahansa juhlassa viihtyy paremmin ja kokee olonsa kotoisammaksi jos on pukeutunut sopivalla tavalla. Suosittelen le4mpime4sti ottamaan yhteytte4 kutsujaan ja tiedustelemaan mike4 olisi sopiva tapa pukeutua tai voit kysye4 tietoa samassa juhlassa aikaisemin ke4yneilte4 minke4laista pukeutumista juhlassa yleense4 on.TerveisinHanna

Minun kirjoissani kyllä feminismi on edelleen sairaus.

Saniaiset on kyllä kiihottavia, ei siitä mihinkään pääse.

olenko normaali ? minua kiihoittaa ajatus tehdä lapsia minulla on 5 naisen kanssa jo lapsia ja aina vain tulee uusia äitejä koko ajan 🙂

kakkakiihottaakakkakiihottaakakkakiihottaakakkakiihottaakakkakiihottaakakkakiihottaakakkakiihottaakakkakiihottaa

… eikun juma… luin otsikon väärin… ”kiihotun satiaisista”… ajattelin että se on tuksun tekstejä…

Haluan sainiaispuskan kanssa omat kirkkohäät. Vapaus pitäisi olla kaikilla ihmisillä. Oikeutta eläimillekkin naimisiin oman kissan kanssa. SAIRASTA TOUHUA.

kräääk,miumau,titityy,titityy,hau,hau,hau,pruiiiks,röyh,röyh,röh,röh,röh,ihahaa,ihahaa,blopplopplop

Minä diggailen taskukelloista. Ennenvanhaan mihillä oli ns. ”taskunauris”, eli taksukello vitjan päässä taskussa. Minulla sen sijaan on ”Pyllynauris”, eli isoisän vanha taskukello vitjan päässä, mutta ei taskussa. Myös hehkulamput on ihania ja joulun aikaan kinkunluu…

Köyhän ainut huvitus on vilkas mielikuvitus.Olis tylsää olla lauantaisin saunan jälkeen peiton alla-tyyppi.

Jos joku on kiihottavaa, niin jauhojen heittely.

Niin ja isot napit. Muttei niiden heittely.

Turha näistä on yrittää etsiä järkeä. Ottakaa ilo irti fetisseistänne, kunhan ette tee pahaa muille. Älkääkä syökö kakkaa, siihen voi kuolla.

Mulla on murkkuiästä lähtien ollu mutsin rintsikoitten nuuhkiminen paheena. Ne on ku sähköisku. Oikein nolottaa…

Pidän paskan syömisestä ja sen oksentamisesta naapurin tiukkaperseisen mummon kitalakeen. Lopuksi tämä hampaaton, mutta niin kovin ihana täti oksentaa seoksen muovimaton päälle ja niin me sitten kierimme siinä. Olemme myös nussineet hevosten kanssa ja kumpikin on saanut ihanaa hevosen aisaa peppuun. IHANAA.

Tykkään tunkee pullia ja donitseja suuhuni poliisilaitoksella.

Eihän siinä mitään. P@ska huuleen. Kaikki nykyään normaalia (paitsi normaali).

MIKSI TE TEETTE UUTISIA LÄHES KUUKAUDEN VANHOISTA UUTISISTA? NÄMÄ SAMAT JUTUT OVAT JO HYMYN JOULUKUUN NUMEROSSA.

HULLUJA PIISAA, POSTMODERNIN AJAN SUVAITSEVAISUUDEN KLIIMAKSI.

Fetissit: Minulla melkolailla samanlaisia taipumuksia. Mielikuvitusta vaan peliin ja kehon omat eritteet taipuvat mitä kiihottavimmiksi seksihalujen tyydyttäjiksi!

Oma kommentti