Filippiiniläislehti julkaisi huumekaupasta epäillyn suomalaismissin nimen ja kuvan

7 päivää -lehti uutisoi tänään poliisin pidättäneen yksityisasuntoon tehdyssä huumeratsiassa Filippiinien Taguigissa, Bonifacio Global Cityssä suomalaisen missikaunottaren ja mieshenkilön.

Ratsiassa poliisi takavarikoi kokaiinia, ekstaasia ja metamfetamiinia sekä aseita. Katukaupassa huumeiden arvo olisi yli kolme miljoonaa euroa. Epäilty missikaunotar on kiistänyt syyllisyytensä.

Filippiineillä huumeet ovat kuolemanvakava juttu. Esimerkiksi poliisilla on oikeus ampua huumetrokareita ja jopa -käyttäjiä. Aasiassa rikoksista epäiltyjen oikeudet ovat myös toisella tolalla, niinpä paikallinen lehdistö on julkaissut missin kuvan (ajokortista) ja koko nimen.

Hymyn lukijoille voitaneen kertoa, ettei kyse todellakaan ole mistään kuuluisasta, kaiken kansan tuntemasta suomalaisesta missistä, päinvastoin. Naisella on ulkomaalaisia sukujuuria ja vaikka hän on syntynyt Suomessa, hän muutti ulkomaille jo useita vuosia sitten. Naisella on vahva urheilijatausta ja hän on urheillut nuorten maajoukkuetasolla Suomessa ja myöhemmin ulkomailla maajoukkueessa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Filippiinit, huumausaineet

Kommentit

Oma kommentti