Fingerroos teki rikosilmoituksen Keskisestä

Kohumalli Marika Fingerroos on tehnyt Vaasan poliisille tutkintapyynnön ex-kumppaninsa, kyläkauppias Vesa Keskisen ja tämän Natalia-tyttöystävän kommenteista tuoreessa Hymyssä. Tutkintapyynnön teki myös Keskisen Tampereella asuva ex, malli Henna Tuominen.

Fingerroos on suivaantunut Natalian puheista, joiden hän ymmärtää mitä ilmeisemmin liittyvän uskottomuuteen ja syrjähyppyihin. Puheet voi kuitenkin tulkita monella tapaa.

Fingerroosin tutkintapyyntö on kaiken kaikkiaan varsin erikoinen, sillä julkisuudessa erittäin paljon yksityisasioistaan avautunut nainen on viimeksi kesällä Hymylle antamassaan haastattelussa avautunut nimenomaan syrjähypyistään.

Hymyssä kysyttiin tuolloin, aikooko Marika vielä syyllistyä syrjähyppyihin. Hän oli hetkeä aiemmin palannut aviomiehensä Janin luo Keskisen kartanosta.

– En aio. Jos kiusaus tulee, täytyy sitten tyytyä kimppakivaan, Fingerroos kertoi.

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Tuominen, Marika Fingerroos, Vesa Keskinen

Kommentit

Miksi kyläkauppiaan tuttavapiiriin kuuluu tällaisia henkilöitä. Kysyn vaan tässä sananvapauden Suomessa moista.

Marika ja Henna,

voisitteko jo pikku hiljaa lopettaa. huomatteko, että kukaan ei enää ole kiinnostunut teistä. ihan sama, mitä ajattelette.. Hennalta Katso-lehdessä oli viimeinen veto se, että otsikko oli: VESA EI HALUNNUT SEKSIÄ. Tosi asia oli, että peti tärisi, rankasti. Sen jälkeen kukaan ei enää kirjoittanut eikä maksanut otsikoista.. Marika, et ole ikinä ollut Vesan kumppani ja tiedät sen itsekkin. nyt kannattaa vain jättää se omaan arvoon, mitä teillä on ollut. Sulla varmasti on jo Jani ja arvosta jania niin paljon, että unohda tämä juttu ja kaikki, mitä on tapahtunut.

Kaikkea hyvää kummallekin, molempia olen nähnyt ja kuunnellut, molemmilla menee paremmin, kun uhohdatte nyt Vesan lopullisesti.

Oma kommentti