Fitness-Jutta uhoaa reality-sarjansa olevan parempi kuin Kiinteistö-Kaisan!

Kyllä nykypäivänä väännetään reality-ohjelmia vaikka mistä, jos on tarvis. Meillä on miljonääriäidit, matkaoppaat, poliisit sun muut ajantapposarjat. Ja kuten Hymy aikaisemmin uutisoi, Jutta Gustafsbergiltä on tulossa myös tosi-tv-sarja.

Mimmi treenaa tällä hetkellä fitnessin MM-kisoja varten, ja kamerat seuraavat muun muassa tätä operaatiota. Nyt Jutta kirjoittaa Fastnewsin sivuilla sarjansa päihittävän mennen tullen kohutun Kiinteistökuningatar Kaisan.

-Jos kiinteistövälittäjä Kaisa puhuttaa, niin saapa nähdä, mikä kohu meidän sarjastamme tulee… Mutta hauskaa sen tekeminen on ollut, ja vaikka en voi sen enempää kertoakaan, niin sarjasta tulee aivan huikea!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jutta Gustafsberg, Kiinteistökuningatar Kaisa

Kommentit

En aio katsoa yhtäkään jaksoa. Ei se ole edes naisen näköinen hyi!. Karavaanareissa tunsin myötähäpeää Jutan ja kamujen tyhjää touhotusta katsellessa. Ne ihan tosissaan luulee että muut ihailee niitä.

onko ternimaito vielä kuvioissa mukana? sehän on loistava tuote joka tukee elämää. joku vuosi sitten siitä puhuttiin paljonkin ja siitä oli tehty loistavia tutkimuksia. en harrasta kuntoilua, mutta ternimaito kiinnostaa terveyden kannalta.

No, se ei ole vaikea päihittää kiinteistökuningatar Kaisaa…surkea formaatti…samaa tasoa miljonääriäitien kanssa. Mutta epäilen, että ketä kiinnostaa katsoa narsisitsta naista joka kalisuttelee puntteja päivät pitkät näyttääkseen mieheltä.

Oma kommentti