Fitness-kaunotar Janni Hussi lähes 3kk pois salilta: ”Reisiin ja peppuun on kertynyt”

Fitness-kasvo Janni Hussi on sairastellut monta kuukautta. Elämään ovat tuoneet surua myös pitkäaikaisen suhteen päättyminen ja lukuisat kuolemantapaukset. Ei ihme ettei Jannia ole salitus huvittanut.

Nyt hän otti itseään niskasta, kun sairaus hellitti. Edellisestä kerrasta kuntoilun parissa on kulunut yli 2,5 kuukautta. Nainen laskeskelee jumpanneensa muutaman kerran.

-Tavallaan oli tosi masentavaa huomata nyt ihan konkreettisesti kuinka huonossa kunnossa olen. Normaalisti noilla vastuksilla lämmittelen ja poljen palauttavia pätkiä spinnissä, nyt ne oli ihan totista työtä. Kyllähän minä sen olin jo etukäteen tiedostanut että kunto on suoraan sanottuna romahtanut kaiken tämän sairastamisen ja passiivisuuden vuoksi, joten ei tämä sinänsä mikään yllätys ollut, Janni kirjoittaa blogissaan.

-Mitä tulee kropan ulkonäköön tällä hetkellä, niin kyllähän mä valehtelisin jos väittäisin ettei se ole muuttunut ollenkaan. Kyllä se on. Kävin pitkästä aikaa vaa’alla ja kiloja ei oikeastaan ollut tullut juurikaan lisää, mutta kropan koostumus on muuttunut. Huomaan sen hyvin esimerkiksi käsistä ja olkapäistä, joista tuntuu että ne pienetkin vaivalla hankitut muodot ovat kaikonneet parempiin käsivarsiin. Mulla kaikki ylimääräiset syödyt suupalat kertyy aina reisiin ja peppuun ja sinne ne ovat ikävä kyllä tälläkin kertaa päätyneet.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janni Hussi

Kommentit

Oma kommentti