Frederik lopettaa!

FrederikKyllä, koko kansan juntti Frederik eli Ilkka Sysimetsä aikoo lopettaa. Itsensäkö? No, ei nyt sentään, vaan uransa. Ok, senkin vain osittain. Mistä on kyse?

Siitä, että 66-vuotias pappa-Reetu on lopen kyllästynyt levytysbisnekseen ja muun muassa piraatteihin. Hän ei enää aio laulaa levylle, mutta keikkoja sentään on vielä odotettavissa jokunen muutama.

-Ennen vanhaan levy oli sentään arvostettu tuote. Nykyään luullaan, että musiikkia saa kaikkialta ilmaiseksi. Uusi levyni on usein ollut Mustamäen torilla Tallinnassa myynnissä jo ennen sen virallista julkaisemista Suomessa, Reetu papattaa.

Lue Hymyn marraskuun numerosta Frederikin muutenkin kärkevää latausta nykypäivän turhista julkkiksista ja mediailmapiiristä. Musiikista tietysti kanssa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Frederik, Ilkka Sysimetsä

Kommentit

Kyllä Reetua mieluummin katselee ja kuuntelee, kuin kaikenmailman kukkakepppejä kolmannen luokan näyttelijöitä, jotka kuvittelevat osaavansa laulaa !!

Joo itsekkin piraattien puoluetoimistolla käyneenä voin sanoa, että siellä CD-asemat huutaa hoosiannaa kun poltetut Frederikin levyt vaihtaa omistajaa.

Milloin Reetulta on tullut uutta musiikkia?
Viimeksi minä kuulin uutta musiikkia 30 v sitten kun
”olen kolmekymppinen” tuli, harmi, tälle junttimusiikille olis kuuntelijoita

Noita renkutuksiahan on jouduttu väkisin kuulemaan vuosikaudet. Kuuntelijoittenhan tässä pitäisi ne korvaukset saada.

Hyvä, ehkä nyt Reetu voi keskittyä täydellä teholla politikointiin Perussuomalaisten riveissä. Hallituspaikkakin taitaa odottaa… miten olisi kulttuuriministerin salkku?

Ja sitten vielä sanotaan että piratismi ei tuo mitään hyvää. Just tällaiset uutiset kertoo vain siitä että piratismilla on hyvä vaikutus musiikkiteollisuuteen!

Näin se on. Levybusiness ajetaan alas piraateille ja sillä kun biisit varastetaan You Tubeen härskisti!!!! Kuka siis tienaa enää….keikat ainoat varmat tulon lähteet artistille ja levy-yhtiöt tienaavat Suomessa VAIN näillä noin 5. suurimmalla tähdellään! Pienet ovat markkinat siis Suomessa Ei paljon kannata….

Oma kommentti