Kuva: Kari Pekonen

Frederik suututti Janita Lukkarisen fanit: ”Törkeää julkisuuden kalastamista”

Laulaja Frederik eli Ilkka Sysimetsä on osallistunut Facebook-keskusteluun syöpää sairastavan Janita Lukkarisen tiimoilta. Hän kritisoi Lukkarisen julkista syöpätaistelua.

-Ymmärrän syövän mutta sen esilletuonti joka lehdessä on törkeää julkisuuden kalastamista, Reetu meuhaa tangoprinsessana muistettavan ja nykyisin esteettistä klinikkaa pitävän Susanna Hanhinevan Facebook-seinällä.

-Tämmöinen säälipisteiden hakeminen on säälittävää, hän jatkaa.

Useat kirjoittajat ottavat kantaa Sysimetsän mielipiteeseen. Muuan kirjoittaja vahvastikin:

-Ilkka Sysimetsä!! Kuinka kehtaat kirjoittaa tuollasta??!!! Ei ihme jotta olet niin epäsuosittu! Häpeällistä tekstiä sulta, julkkikselta!!!En takuuavarmasti sun keikalle tule ikinä!!Poikani joka sua ihaili teininä, oltiin laivalla jotta poikani tapaisi sut! Käytöksesi faneja kohtaan oli alinta paskaa!! Nyt viimestään ihan itte todistit mikä oot miehiäsi!!Sun antamat ”naisvalloitus” jutut on niin naurettavia, ällöttäviä ettei mitään rajaa!!Nolaat vaan ittesi!! nainen kirjoittaa.

Sysimetsä vastaa:

-Voit puhaltaa perseeseesi, somessa on mielipiteiden vapaus, älä erehdy lähelleni, keitän sinut läski tervassa.

Moni on jo ehtinyt arvella onko Sysimetsän Facebook-profiili kaapattu, kun teksti on noin roisia.

Myös Hanhineva ottaa osaa keskusteluun:

-Kirjoittelusi ja kielenkäyttösi on ala-arvoista. Anna olla kirjoittamatta enää tällaista sontaa seinälläni. Vaikka ihminen ei olisi sivistyneestä käytöksestään tunnettu, rajansa kaikella.

Alapuolella Janita Lukkarinen ja Susanna Hanhineva.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Frederik, Janita Lukkarinen, Ilkka Sysimetsä, Susanna Hanhineva

Kommentit

Kuules lumpeinen, Janita oli sentään kolme päivää big brotherissa vuonna 2012 ja on ollut silikonit esillä jossain muissakin tosi-tv rykäisyissä..
Ei se siis mikään turhis ole.

Oma kommentti