Frederikillä uusi suunnitelma ensi syksyksi – ja kansa kohahtaa taas

Frederikin elämäkerta ilmestyi hiljattain aiheuttaen paljon keskustelua. Mies paljastaa painetussa Hymy-lehden haastattelussa mitä tuleman pitää seuraavaksi.

Ulkona on pimeää ja märkää. Frederik on perinteisesti keikkaillut ja ladannut akkujaan talvisin Gran Kanarialla, jonne ei ole toistaiseksi asiaa. Mies summaa:

– Nyt ollaan jumissa Suomessa kuin nalli kalliossa. Ei se vielä harmita, mutta ehkä myöhemmin, kun lunta alkaa tulla ja pitää olla pyyhkimässä auton ikkunoita kovassa pakkasessa.

Kun kirja on nyt kansien välissä, on Frederikistä tulossa seuraavaksi dokumenttielokuva. Se kulkee työnimellä Reetu ja naiset. Elokuvassa kerrotaan tarina Frederikistä ja häntä kannatelleista naisista sekä luodaan katsaus iskelmälegendan 50 vuotta kestäneeseen uraan.

– Sen on määrä tulla ensi syksynä. Sitä kuvataan talven ja kevään aikana. Puhetta on ollut myös fiktiivisestä elokuvasta, joka tulisi myöhemmin, Frederik viitoittaa Hymyn painetussa lehdessä.

Vuosi sitten Frederik ennätti ilmoittamaan uransa lopettamisesta. Jäähyväiskiertueen piti olla tänä syksynä. Koronan takia suunnitelmat kariutuivat, eikä Frederik enää puhu lopettamisesta.

– Kun kerroin lopettamisesta, aloin saada heti keikkakyselyjä. Se oli hyvä mainoskikka, vaikka en sitä niin ollut ajatellut. Onhan Dannykin lopettanut neljä ja Hector viisi kertaa, aina he ovat palanneet takaisin, Frederik velmuilee.

– Toivoisin, että voisin jatkaa keikkailua vielä pari-kolme vuotta, hän lisää.

Fysiikasta keikkailu ei jää kiinni, sillä Frederik vakuuttaa olevansa elämänsä vedossa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Frederik, Reetu

Kommentit

Oma kommentti