Ghanan prinssi kyläkauppias Vesa Keskisestä: ”Väitteet bi-seksuaalisuudestamme loukkaavat!”

Carl DanhammerGhanan prinssiksi itsensä esittelevä värikäs liikemies Carl Danhammer sekä Suomen tunnetuin kyläkauppias Vesa Keskinen ovat ystäviä, jotka esiintyivät yhdessä myös kohutussa Maria!-tv-showssa. Hymyn maaliskuun lehteen avoimen haastattelun ja hulppean kotiesittelyn antaneen Danhammerin ilme kiristyy, kun puheeksi tulevat väitteet miesten suhteen laadusta. Danhammeria loukkaavat keskustelupalstojen typerät syytteet miesten bi-seksuaalisuudesta ja homoudesta. Lisäksi puhutaan, että Danhammer käyttäisi hyväkseen Keskistä.

-Minä maksan aina omat kuluni, piste!

-Olen tutustunut Vesaan monta vuotta sitten. Harmittaa, kun hän on viime aikoina viinaa ottanut. Tuurin isäntä voi tosin rahoillaan tehdä mitä vaan. Vaikka perseen olisi televisiossa näyttänyt, Calle paukuttaa.

Etkö pystyisi auttamaan Vesaa irti viinasta?

-Pyrin attamaan. Olen kävelevä esimerkki, että viinasta pääsee irti, Danhammer toteaa lehdessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Carl Danhammer

Kommentit

kyllä suomen ihmiset on kateellisia ja hulluja. callesta ei saa homoa millään. taitaa homot kirjoitella huonolla itsetunnolla. hävetkää…puupäät.
Vesalla ja Callella on ollut aina kauniit naiset ja se harmittaa kylähulluja, kun eivät saada kainaloonsa, kuin lyhyt jalkaisia ja paskuperseisiä naapurin siirejä ja kaijoja ja pullon kaljaa viikonlopuksi ja sitten itsesäälin.

Tämä ”tyttönimeltään” Jouko Juvonen… Tutustukaa äijän historiaan niin tiedätte millainen ketku on koko mies! Mutta rikollisia näköjään aina ihannoidaan…

vai että prinssikin viellä ??pääsiäinen on tulossa pojat!!mäkin voin olla intian prinsessa!!

Ei ole uutinen, että Tuurijuopon kyläkauppias on b-rapun poikia. Millä ihmeellä saa median tähän naistenmies hömppään mukaan.

Mitähän nää puheet Keskisen matkustamisesta Ghanaan muutamaksi kuukaudeksi oli?
Onko nekin jo peruttu?
Seuraavaksi joku projekti johon täytyy ihan välttämättä sijoittaa, niin mahtava se on. Ja kauniita naisia tietysti..

kalle olis halunnut että vesa olis näyttynyt kiimaisen perseensä telkkarissa, muidenkin kuin kallen ihailtavaksi! nam nam!!

Hyvä ystävä!? olisi torjunut Vesaa menemästä Maria ohjelmaan!!!!

toivottavasti tämä ällötys, joka tykkää nähdä nimensä lehdissä (naurettavan nimensä) ja käyttää keskistä hyväkseen saadakseen kyseenalaista hömppäjulkisuutta, saa uuden maksan vasta, kun joka ainoa tervettä elämää viettänyt, mutta maksasairauteen sairastunut maksansiirtojonossa oleva on terveen, uuden maksan saanut. ajatella, jos tämä 20 vuotta joka päivä kossua kiskonut, ihan itse maksansa tuhonnut yökötys vie ”ykköshätätapauksena” maksan jonkun siirtojonossa niinikään olevan lapsen/nuoren edestä, ja lapsi tai nuori kuolee ko. jonoon. Tämä ”prinssi(nakki)” voisi sivakoida Ghanaansa ja pesiytyä sinne ihan loppuiäkseen. Ja Keskisen hyväksikäytön voisi mies (onko selkärangaton eliö mies?) todellakin lopettaa. Hyväksikäyttäjähän Dänhämmer on, vaikka maksaisikin itse kulunsa. Kenenköhän ”piikkiin” Donhommerista kirjoitetut jutut menevät, elleivät Keskisen? Yök yök yök. Aivojen vaihtojonoon mies voisi siirtyä mitä pikimmiten. Naapurin kanalta löytyvät yhdet, aivot. Pyydän, että säästävät kun kanakeittopäivä koittaa, ja lähettävät Djäänhjämerille.

Oma kommentti