Grilli-Joukosta tuli superyrittäjä – lue, miten sinustakin tulee miljonääri!

Jouko Huumo ja puoliso Tiina44-vuotiaan Jouko Huumon elämäntarina on kiehtovaa luettavaa. Parikymmentä vuotta sitten mies vietti vuorokaudet ympäriinsä grillihajujen keskellä pienessä pikaruokapaikassaan Seinäjoella.

Nyt hän on maineikkaan ja lähes satapäisen Rolls- ja Jokes-ravintoloiden isä. Tavoitteena on lähivuosina kivuta 70 miljoonan euron liikevaihtoon.

Miljonääri esittelee heinäkuun Hymyssä hulppean lukaalinsa ja kertoo, miten juuri häntä onnisti.

-Korkeakoulututkintoa minulla ei ole, mutta työn tekemisestä tiedän paljon, Jouko naurahtaa.

-En tunne yrittäjää, josta hetkessä olisi tullut supermenestyjä. Menestys vaatii arkista puurtamista.

Lue mielenkiintoinen juttu Hymystä!

Kuvassa myös Tiina-vaimo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jouko Huumo, Rolls, Jokes

Kommentit

En tiedä mistä ”Parikymmentä vuotta sitten mies vietti vuorokaudet ympäriinsä grillihajujen keskellä pienessä pikaruokapaikassaan Seinäjoella.” on temmattu, mutta kyllä kaikki jotka asioivat 20 v sitten ekassa rollsissa muistavat sen, että Jokke oli ähes koko ajan töissä. Ja teille keskustelussa yrityssaneerauksesta puhuvat…. tiedättekö edes mitä se tarkoittaa? Se on melkolailla eri asia kuin velkasaneeraus… urpot yleensä sekoittaa ne toisiinsa..

Parikymmentä vuotta sitten mies vietti vuorokaudet ympäriinsä grillihajujen keskellä pienessä pikaruokapaikassaan Seinäjoella.

Mistähän toikin on temmattu….. voi voi,,,,,

Tässäpä kiva idea. Miltsi velkaa ja saneeraukseen. Hienoa, että annatte neuvon, miten tulla miljonääriksi, kiitti!

Jokesin (Rolls) takana ovat samat henkilöt kuin Rolls Familyssä eli Jouko Huumo, Soile Ojala, Juha Kivimurto ja ketjujohtaja Marko Lintunen. Lintunen on tuore tapaus pikaruoka-alalla, mutta kokenut konseptimies Soneralta. Ketjutoimintaa he johtavat Mikkelistä. Uutisoitu 5.2.2008 taloussanomat.fi

Ei ole sama yritys. Näillähän tämä homma menee franchising-yrittämisperiaatteella. Joku paikallinen yrittäjä hakenu ittensä konkkaan, älkää siitä siis ketjua syyttäkö.

No niin, reipas yrityssaneeraus. Kehtaakin kehuskella, veronmaksajat tuonkin maksavat. En todellakaan halua yrittäjäksi, jos pitää itse alkaa tuotteidensa mannekiiniksi vrt. on hiukan Joukolle lätty maistunut.

Oma kommentti