Gynekologille siitä, BB-tytöt – tämä uutinen ei sovi heikkonenäisille!

Tämän vuoden BB:ssä on nähty parikin varsin omalaatuista episodia, joiden keskeiseksi nimittäjäksi nousee kilpailijattarien intiimihygienia. Amandan vielä ollessa talossa nähtiin peiton alla vipinää, kun Ben ”kutitteli” naista intiimeistä paikoista Salarin tehdessä samaa Veeralle. Sormileikin loputtua talossa raikui nauru, kun Salarin räpylä oli saanut vierailustaan eräänlaisen ”hajujäljen”.

Nyt samanlainen hygieniaan liittyvä tapahtuma koettiin Sebastianin ja Janican välillä, kun Janica heitti haarovälissä pyörittelemänsä helminauhan Sebastianin naamalle. Tämä järkyttyi tilanteesta ja väitti saaneensa erittäin pahanhajuisen elämyksen. Janica pyyteli anteeksi tuoksuyllätystään. Aiheesta uutisoi tänään BB:n virallinen sivusto.

Kaikesta päätellen parilla talon naisista on siviiliin päästyään asiaa gynekologille. Ei nimittäin ole normaalia, että perushygieniatasostaan huolta pitävä ihminen tuoksahtelee.

-Selvä sekaflooratulehdus, joka lähtee antibiooteilla, keskustelupalstoilla onkin naureskeltu naisille tänään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: gynekologi

Kommentit

Minä voin nuorena naisena sanoa, että alapää tuoksahtaa aina alapäältä, vaikka peseytyisi joka päivä. niinhän se ”persvakokin”.

Ällöttävää!! todella ala-arvoisia tekoja! etenki tällä Janicalla!

No jos näiden BB-naisten seksikäyttäytymistä puheiden perusteella katsoo, niin voi määrässä tulla kaikenlaista yllättävää haisettavaa mukana.

Muut Suvi ja Eki veivät helmet kourassa Sebastianin nenän alle.Janica ei ole heittänyt helmiä S naamalle eikä haistattanut!

”Siellä on valkovuotoa tai muu tulehdus.” Valkovuoto on täysin normaali ilmiö, ei todellakaan merkki tulehduksesta 🙂

huuhtelua alapäähän, jo lähtee hajut. ällöä jollei naiset itse tajua että se haisee joka pissi kerran jälkeen jollei huuhtele.

Ja täällä totuus:

Terve toosa EI HAISE. paitsi tietty jos on pesemättä monta päivää, alkaahan jo kusikin tuoksua.

Normaali pimppa ei haise. Siellä on valkovuotoa tai muu tulehdus. Piste.

Juu terve pimppa ei kyllä haise yhtään, tietty jos päivän tai pari on ilman pesua niin alkaahan se tuoksahtamaan 🙂

Tämä tarina on tosi. Kerran panin vierasta ja mun munakarvani ja viikseni haisivat viikon aivan kamalalle kun muijalla oli haiseva toosa. Ei ole leikin asia. Onneksi oli muija äiteensä luona viikon käymässä ja ehdin hinkata sen hajun pois. Mietin jo että ajanko viikset helvettiin. Puhdas pillu ei tod. tuoksu miltään! Tämä on taivaan tosi. Aina kun rankki haisee, siinä on jotain vialla. Joko sitä on käytetty liikaa tai liian vähästä käytöstäkin voi alkaa haista.

lappalainen rekkamies ajaa innolla vaikka kabiinissa vähän silakka ja hiiva tuoksuukin.

Huom Sebastianillahan ei ole naisista kokemusta…. eli mies ei tiedä miltä terve p**** haisee.

”Ei taida hymyn toimittaja paljoakaan olla pillua saanut :D”

Etkä sinä taida tietää mitään naisen pillusta, ainakaan terveestä sellaisesta. Terve pillu ei haise todellakaan pahalle. Paha (ainakin Janican tapauksessa), jopa kalamainen haju johtuu bakteerivaginoosista, joka on naisilla yhtä yleinen vaiva kuin hiivatulehdus. Suurin osa naisista ei itse edes tajua sairastavansa sitä. Mikäli panojesi toosat haisevat pahalle, suosittelisin passittamaan gynekologille.

On täysin normaalia, että hygieniastaan huolehtivankin terve alapää tuoksuu! Nykyään annetaan liiaksi ymmärtää, että alapään tuoksut ovat pahasta ja että niitä pitää yrittää peittää voimakkailla pesuaineilla tai vaikkapa hajustetuilla terveyssiteillä/pikkuhousunsuojilla!Normaalia tuoksua ei silti pidä sekoittaa selvästi pahanhajuiseen vuotoon, joka voi olla merkki tulehduksesta.

Jos vieras silakka haisee sormessa viikon niin voi se pillunsaanti kotona tyssätäkin. elä opeta isääs nussimaan.

Oma kommentti