Häh? Suomalaisjulkkiksen kameran muistikortti kaupan – intiimiä materiaalia!

Viihdelehdille on kaupiteltu Hymy mukaanlukien Johanna Tukiaiselle kuuluvaa omaisuutta, nimittäin kameran muistikorttia.

Hymylle esitetyssä tarjouksessa kerrotaan, että kauppaaja on saanut käsiinsä Tukiaisen muistikortin, jossa on peräti 1500 kuvaa. Kuvissa esiintyvät tiettävästi Tukiainen itse, hänen aviomiehensä Arto Länsman ja muu perhe.

”Mukana on kaikkea kännisekoilua ja alastonkuvia”, myyjäksi ilmoittautuva naishenkilö kertoo. Siitä ei ole tietoa, kuinka muistikortti on päätynyt kauppaajan haltuun.

Hymy ei tavoittanut Tukiaista kommentoimaan asiaa. Kuvamateriaalille ei luonnollisesti ole mitään julkista käyttötarkoitusta, sillä kuvat ovat yksityisissä tilanteissa ja mahdollisesti yksityisasunnoissa otettuja otoksia. Niiden julkaiseminen ei ole lain mukaan edes mahdollista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Älkää nyt vaan perkele pilatko koko kansan joulua julkaisemalla noita äärimmäisen vastenmielisiä kuvia. Kortti on ongelmajätettä, saastetta joka on tuhottava Riihimäen ongelmajätelaitoksessa. Muuten, tuon muistikortin myyjä on todennäköisesti eräs J.T.

Ja tämänkin rahastus yrityksen takana on jollaksen hovi.Ei hyvin mene klamouri prinsessoilla.Rahat on loppu,RAHAT ON LOPPU.

En jaksanut lukea ketjua, mutta välittömästi tuli mieleeni, että nyt yritetään Jollaksen suunnasta rahastaa bulvaanin avulla.

Surkeaa toimintaa jopa näädiiltä.

vast.
Jopa niin surkeaa,että tuollaiseen ei edes ”näädät”alentuisi,mutta tiedän varsin hyvin pari sellaista henkilöä,joka alentuu tuollaiseen,tosin välikäsien kautta

voisin jopa maksaa siitä että kuvat tuhottaisiin. en halua yhtään tuksu punkero kuvaa nähdä.

”Vanhempiemme auton bensakanisteriin oli porattu reikä ilkivaltaisesti, joku oli nähnyt asian vuoksi oikein vaivaa, kun reikä oli porattu tai viilletty alhaalta auton alta käsin ja se oli puhdasta ilkivaltaa.”
Eihän bensakanisteri niin kallis ole – ajatelkaapa jos kyseessä olisi ollut polttoainesäiliö. 🙂 Kenties näädät tekivät tuhojaan? Onko Tunkki turvassa vasta Miammisessa?!

Eiiiiiii,ei haluat nähdä,jos mahdollista,enää yhtään kuvaa Tukiaisista!Toivottavasti ei saa annettua niitä ilmankaan mihinkään lehteen!

Heräile sinäkin ”Haloo”.
Kyllähän te ootte idiootteja kaikki. Tapasin viihdyttää itteeni lukemalla näätimispalstaa, mutta nykyään se on menny ihan räkänokkakakaroidden pelikentäksi. Samanlaisen kuin tämä muistinkortin kaupittelija. Ootteko tipahtanu junasta: Tuksu on mennytä aikaa, nyt jyllää Saana ja Jussi.

HAHAHAHA! Ai, että nuo nolas ittensä, jotka väittää tuksun olevan homman takana, vaikka niitä ei voida tunnistaa tästä. Heräiles vähän nmimerkillä ”typerykset” kirjoittanut. :D:D:D

Ei oleTunkeron hommia tämä, älkää yrittäkö, näädät. Alititte lipan reippaasti ja nolasitte itsenne perusteellisesti. Jokainen muistaa sen kameravarkaus tapauksen. Mitäs naurettavaa seuraavaksi keksitte?

punkero-tunkerolla on niin kova rahapula, että sehän keksii mitä vaan 😉

Pääsikin itse ”kaupittelija” otsikkoihin, vaikka tietysti oli tarkoitus nolata Tukiainen… No mönkään meni ja päätyi itse lööppeihin… Toivoen ne kuvat päätyy omistajalleen.

Joo.
Pitihän tämä arvata.
Muistikortti on siitä kamerasta jonka joku surkea näätä varasti taannoin Tukiaisen keikalla. Turha siinä on Tukiaista itseään yrittää tähän hommaan vetää. Aika epätoivoista hommaa on. Näädistä on tullut juuri niin surkeaa sakkia kuin oli ennustettavissakin. roskasakkia ja rikollisia. eikun tiilenpäitä lukemaan vaan Tukiaisen seuraan, kun siinä muijassa on niin paljon kerran kytätttävää.

On se Julia tuhma tyttö. Heti rahapulassa kauppaamassa tukseroisen tuherokuvia!

Montakohan gigaa mahtaa kortilla olla muistia, että 1500 kuvaa mahtuu? Ja mikähän puhelin olikaan joka Tuksulta kotimurrossa katosi? Eikö polliisin pidä heti kiikuttaa kuulusteluihin epäiltynä henkilö jolta tavoitetaan varastettua omaisuutta?

Ha Ha. Tuksu itse yrittää saada kuvamateriaalinsa realisoiua rahaksi. Kaikkihan on jo nähty moneen kertaan, joten Tuksulle itselle noiden kuvien julkaisulla ei päänsärkyä aiheuteta. Hinta tietysti kymppitonnin :)))

no kuvat julkaistaan, jos niitä edes on olemassa, muualla.

Hyvä vaan ettei niitä kuvia julkaista. Joku roti sentäs, ettei meidän tarvi kauhistella enempää sen ihra-vuoren alastonkuvia.

Oma kommentti