Häh? Tältä näyttää Johanna Tukiainen nyt – mikä muutos!

Johanna Tukiainen on kokenut melkoisen ulkonäkömuutoksen.

Naisen ennen suorina tai laineina valuvat kutrit ovat nyt tiukasti korkkiruuvikiharoilla. Sinänsä pieni temppu, mutta sillä näyttää olevan Johannan kohdalla yllättävän suuri vaikutus. Nainen näyttää nykyisin paljon nuoremmalta ja sähäkämmältä.

Kuvaa on Johannalle tutulla tavalla retusoitu ja photoshopattu. Ilmeisesti naisen pidättäytyminen alkoholista ja evankelistana toimiminen ovat kuitenkin rauhoittaneet entistä kohubondia ja saaneet sitä kautta uutta hehkua elämään.

Kuvat ovat Tukiaisen mukaan uusia ja niistä tehdään kalenteri vuodelle 2017.

tukiainen_3

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, ulkonäkö

Kommentit

Kaunis tyyli ja sopii Johannalle. Hienoa, että Johannalla menee paremmin.

hahahha toivottavasti ei tee kalenteria, ja nolaa lopullisesti itseään, ja miksi vertailu kohtana vanha teiniaikanen kuva lol.;)

Hah johan pomppas 😀 Pelkkää photoshoppausta erittäin rankalla kädellä ja tänään on Johannalta otettu kihara moppitukkajatke pois! Ettekö te katsele livekuvia ilman muokkausta? Raittius joopa joo, juurikin kuvattiin alkossa ostamassa kirkasta viinaa, tarina muutti muotoaan sen seitsemän kertaa kun jäi kiinni valheistaan, seiskakin teki asiasta jutun. Mistään päin ei näytä nuoremmalta 😀 Kunnon veetuilua teiltä! 😀 Pointsit siitä toimitukselle vaikka olettekein Johannan mukaan suoraan saatanasta oleva valehteleva lehti. 😀

Oma kommentti