Häh! Tauskista tuli hotellinomistaja – menestystä myös laulurintamalla!

Laulaja Tauski Peltonen voi vain uneksia pitemmästä lomajaksosta tänä kesänä, sillä mies on melkoisessa syöksykiidossa.

-Kiireistä aikaa on, mutta samalla ihanaa, mies kertoo Hymylle.

Tauski iloitsee saatuaan kutsun Tangomarkkinoille laulamaan sävellys- ja sanoituskilpailun voittajakappaleen Rakkaus riepottaa. Listakiipijäbiisin voi kuunnella YouTubesta, täältä.

Tauski haluttiin laulamaan tango, koska esitykseen toivottiin erilaisuutta, ja Tauskilla on jäljittelemätön popsoundi.

-Olen aina tällaista kunnianosoitusta mielessäni toivonut. Laulu on tunteita täynnä ja niin ihana, että itku on tullut monta kertaa, herkkä tulkki toteaa.

Myös bisnesrintamalle kuuluu uutta. Tauskilla on Alanyassa luksusasunto, jossa hän vierailee monta kertaa vuodessa. Nyt hän on ostanut paikallisesta Hotel Alanyasta osakkuuden. Tauskista tuli siis hotellinomistaja!

-Syksyksi tuotan hotellin Smile-ravintolaan suomalaiset huippuartistit, karaoken ja kattoterassibileet. Täytyyhän sinne viedä myös huippuseksikkäitä tyttöjä Suomesta mainosmateriaalia jakamaan, Tauski velmuilee.

Elämään tuo iloa myös sopu ex-vaimo Virpi Kätkän kanssa.

-Nuorimmat lapseni James, 6, ja Jane, voivat nyt viettää aikaansa sekä isällään että äidillään vapaasti. Tässä kaikessa on minulle 50-vuotissynttärilahjaa tarpeeksi, ikinuori laulaja tuumaa Hymylle.

Mies on lähdössä pian Alanyaan takaisin. Kukakohan kaunotar tällä kertaa lähtee mukaan? Viimeksi miehen seurassa nähtiin mallityttö Laine Bruce.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Oma kommentti