Häirikköjohtaja lähetti alaiselleen 2500 tekstaria – ramppaa ex-työpaikallaan kielloista huolimatta!

Kalakukkokaupunki Kuopiosta kuuluu kummia! Hyllytetty naispuolinen toimialajohtaja ei pysy aisoissaan, vaan ramppaa tapaamassa entisiä alaisiaan näiden työpaikalla kielloista huolimatta.

Työsuojeluvaltuutettu Jyrki Viitanen, jonka toimialueeseen Kuopion kaupungin vapaa-aikakeskus kuluu, pitää johtaja Jaana Vasankarin tuoreita edesottamuksia vakavana ilmiönä.

-Vasankari on käynyt entisellä työpaikallaan ilman ylemmän esimiehensä lupaa. Henkilökunta on elänyt hänen alaisenaan raskasta aikaa pelon vallassa. Viime käynneillään edellisessä työpaikassaan hän on vihjannut ”tulevansa takaisin”, mikä herätti henkilökunnassa hyvin suuria pelkotiloja. Moni joutui turvautumaan työterveyshuoltoon.

Toimialajohtaja Jaana Vasankari kärähti viime vuonna maahanmuuttajataustaisen miehen ahdistelusta. Hän oli lähettänyt työpuhelimestaan lähes 2 500 tekstiviestiä alaiselleen. Mies haki johtajansa lähestymiskieltoon. Vasankarille räätälöitiin Kuopion kaupungin palvelukseen uusi päällikkövirka, mutta siihen sisältyi omaperäinen ehto: Vasankari ei saisi vierailla entisessä työpaikassaan ilman erityistä lupaa. Nyt siis näin on päässyt käymään.

Asiasta lisää printtilehdessämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kuopio, Jaana Vasankari, Jyrki Viitanen

Kommentit

Heh, onhan tyypillä otsaa, ja Google kertoo kuvien kanssa kaiken ! Eikä tässä olisi jo syytä vähän miettiä sitä uutta päällikkövirkaakin ???

Oma kommentti