Häkkisen salarakkaan nakukuvat!

HäkkinenKatso Hymy-lehdestä, millaisiin suloihin formulasankari Mika Häkkinen pääsi tutustumaan, mikäli väitteet hänen Marketa-salarakkaastaan pitävät paikkansa. Hymy löysi myös kaunottaren Marie-äidin pienestä tshekkiläiskylästä. Hän on nyttemmin vahvistanut tshekkimedialle tyttärensä tapailevan Häkkistä.

Saksalainen erotiikkaravintola Pascha on kuuluisa vip-asiakkaistaan, ja mitä ilmeisemmin makeaa elämää tavoitteleva Marketa ajatteli tienaavansa enemmän sekä solmivansa parempia kontakteja toimimalla tanssijattarena, eikä oikeassa ammatissaan kosmetologina.

Erotiikkaravintolan ex-manageri Werner Krieg on myöntänyt hyvän ystävänsä esitelleen Mikan ja Marketan toisilleen. Alun perin he tapasivat väitteen mukaan nimenomaan Paschassa. Kriegin ystävä kuuluu moottoriurheilun sisäpiiriin.

Paschan yhteydessä on väitetty toimivan myös bordellin, josta paikka saa pääasiallisen tulonsa. Stripparit toimivat vain ikään kuin paikan ”sisäänheittäjinä”.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Marketa, Mika Häkkinen, salarakas

Kommentit

Tintti oli sallainen tutkiva reportteri. Kukas sen ”taiteilikaan”? Löytyiskö Marketan kuvat noilla vihjeillä. : ))))

T KaLa

ei siitä ilmaisesta kuvasta olisi haittaakaan, kun siitä tässä yhteydessä ’uutisoidaan’. taustalla ovat kuitenkin hymyn pyrkimykset parantaa paperisen lehtensä myyntiä.

tämä on klassinen esimerkki internet-markkinoinnista, jossa ilmaisilla verkkosivuilla luodaan tarve jonkin maksullisen tuotteen – tässä tapauksessa paperisen lehden – ostamiseen.

voisikohan hymyn lukea ilmaiseksi kirjastosta? 🙂

Urpo. LEHDESSÄ! Pitäskö kaikki olla ilmaseks netissä. Älä ny viitti.

Oma kommentti