Häkkisen stripparikulta alasti!

Marketa Kromatova 220pxFormulasankari Mika Häkkinen on lehtitietojen mukaan eronnut salaseuralaisestaan Marketa Kromatovasta, jonka hän tapasi saksalaisessa erotiikkaravintola Paschassa viime vuonna. Asian vahvisti 7 päivää –lehdelle kaunottaren Marie-äiti, joka on jaellut auliisti lausuntojaan myös tshekkimedialle.

Tshekkiläinen Marketa on toiminut viime ajat stripparina, vaikka onkin koulutukseltaan kosmetologi. Hymy julkaisee nyt kuvia, joissa Mikan ex-rakas ei peittele muotojaan. Toinen kuvista on ammattilaisen käsialaa, toisessa Marketa poseeraa muiden eroottisten tanssijattarien ja jonkun asiakkaan kanssa strippiklubilla.

Marketa Kromatova 470px

Ryhmäkuvassa tummahiuksinen Marketa äärioikealla.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Marketa Kromatova, Mika Häkkinen

Kommentit

Jos rintojen koko on naisen ainoa merkittävä ulkonainen seikka, kerrottakoon, että tuollaiset pallot voi ostaa 3000 eurolla. Uutta päätä ei voi tosin hankkia niin edullisesti.

Helppo ymmärtää miksi vastuuntuntoinen ja aikuinen Erja sai tarpeekseen. Mika on henkisesti ammattikoululaisen tasolla. Rahaa varmasti tulee uppoamaan köyhän itäeurooppalaisen stripparin elättämiseen. Mitäpä merkitystä sillä että omien pienten lasten kasvaminen jää samaan aikaan näkemättä. Suomi on junttimiesten paratiisi, kannustakaa sikaniskat älykästä veljeänne, go go!!

Ryhdistäydy nyt hyvä mies. Löydät kyllä parempaakin. Ota Kekestä ja Sinasta mallia kuinka rikaskin voi elää parisuhteessa.

Henkilökohtaisesti arvostan ammattilaisia ,joka asiassa.Heitä ei tarvitse
opettaa ja palvelu pelaa .Kateelliset ämmät ja pihtarit on eri mieltä !Mika hanaa ja viisari kohti kello 1.

Kyl se erja tais olla ns ”kullan kalastaja”. Hyvä Mika elä täysillä ja tapaa muksuas välillä. Finnish hero

En ymmärrä Mikaa, tuollaisia naikkosia menee kolmetoista tusinaan!!

Oma kommentti