Haluatko tavata Suomen kuuluisimman selvänäkijän – osallistu kilpaan!

Sonja MaunonenTamara Maunonen oli aikansa kuuluisin selvänäkijä, joka kirjoitti myös unitulkintaan liittyviä kirjoja. Hänen tyttärellään, Keski-Suomessa asuvalla Sonja Maunosella on äitinsä lailla ennalta näkemisen lahja.

Sonja on toiminut Hymy-lehden selvänäkijänä jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Hän pitää lehdessämme palstaa vastaten lukijoiden kysymyksiin ja ennustaa myös julkisuudenhenkilöille tammikuun numerossamme. Tälle vuodelle Sonja näki muun muassa laulaja Anna Puun iloisen perhetapahtuman. Anna ilmoittikin kuukausi, pari takaperin iloisesta uutisestaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti selvänäkijämme! Tämä on harvinaista, sillä Sonja ei ota asiakkaita vastaan livenä. Ota osaa kesäkilpaamme, mutta toimi nopeasti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen hymy-kilpailut@otavamedia.fi. Mainitse nimesi, osoitteesi, ikäsi ja puhelinnumerosi ja mitä aiot kysyä.

Toimi äkkiä, sillä vain nopeat elävät. Arvomme onnellisen voittajan jo ensi viikolla eli 4. heinäkuuta 2010! Teemme jutun käynnistäsi selvänäkijällä, mutta maksamme myös matka- ja yöpymiskulusi Keski-Suomeen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anna Puu, selvänäkijä, Sonja Maunonen, Tamara Maunonen

Kommentit

Eiväthän Tamara ja Sonja nähneet ennalta edes sitä, että heidän Päivän Siesta baarinsa Jyväskylässä ei menestynyt taloudellisesti.

Minä ilmoitan, että Ruotsin kuningashuoneesta ilmoitetaan ensi vuonna iloisesta perhetapahtumasta. Äiti on Victoria mutta isä ei ole Beckham.

#2… tämä ennustaja ei ota ihmisiä vastaan yleensä livenä edes…kirjoittelee käsin näitä sepustuksiaa…satun tietää… nii että vai vielä faceböökkiä lueskelis hahahah

on porukka kyllä aika kedolla juttujensa kanssa.

noi tiedot tarvitaan voittajalla ihan varmaan matkan järjestämiseen, täähän asuu jossain neverlandissa tää muikkeli

”Mainitse nimesi, osoitteesi, ikäsi ja puhelinnumerosi ja mitä aiot kysyä” ihme ettei viel facebook profiilii pidä laittaa tai jotai yms. et saatas kaikki tiedot jo valmiiks pengottua! Fuck it!

Kyllä, haluan ehdottomasti tavata tuon ”ennustajan”. Ja jos onnistun hänet tapaamaan, lupaan kyllä nolata sen ikävällä tavalla.. toki lienee jo rutinoitunut yrittäessään väistellä henkilöitä, jotka voisivat paljastaa, kuinka törkeää tuo huijaus on.

Oma kommentti