Hän on uusi Hymytyttö!

Vasemmalta ensimmäinen perintöprinsessa Jenna Ruohola, Hymytyttö Kristina Airi, toinen perintöprinsessa Mona VirtanenItämerellä kruunattiin viime viikolla Hymytyttö vuosimallia 2011. Hän on helsinkiläistynyt 18-vuotias lukiolainen Kristina Airi. Kristina työskentelee opiskelujensa ohella kahvilassa ja kertoo tehneensä työtä jopa 11-vuotiaasta. Kotoa hän muutti 16-vuotiaana vieraaseen kaupunkiin – melkoisen kypsä 18-vuotias siis tämä Hymytyttömme!

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi julistettiin ulvilalainen 18-vuotias opiskelija Jenna Ruohola, joka on esiintynyt teatterissa ja myös musiikkivideolla. Toinen perintöprinsessa on oikeustieteen opiskelija Mona Virtanen, 22, Turusta. Häntä kiinnostaa rikosoikeus ja juristin työ myös ulkomailla.

Hymytytön haastattelu ja hulvaton monisivuinen kisareportaasi julkaistaan kesäkuun Hymy-lehdessä.

Kuvassa Jenna (vas) Kristina ja Mona.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hymytyttö, Jenna Ruohola, Kristina Airi, Mona Virtanen

Kommentit

Onhan upea tyttö. Ja kielitaitoinen. Aivan Miss Universum -tasoa!

Kuinka laittoman kaunis
ei muuta kuin onnea tytölle. Miss Suomeen minä myös kannatan

Puhuin häne kanssaan finaalin jälkeen. Mielettömän suloinen.
Olen myös sen kannalla ,että Miss Suomeksi.Tuonhan pitäisi olla mallitoimiston listoilla? Loistava ura tiedossa kun pidät pään kylmänä.

No kyllä varmaan älyä löytyy kun kerran noin aikaisin meni töihin ja muutti porukoilta pois. Tuollaista kansainvälistä kauneutta haluan nähdä! Hän on Suomen pelastus ! Miss Suomeen ja sieltä Miss Universumiin niin Suomikin sijoittuisi. Toivotaan että tyttönen löydetään mainoksista. Isot onnet. Ensimmäinen missi kenestä pidän!

HUH! Mutta ei riitä kauneus, pitää olla ÄLYÄ. Varmaan onkin.

Oijoi, miten kaunis tyttö! Kerta kaikkiaan todella upea ja ihana pilke silmäkulmassa. Kristiinan kaltainen kai sokea tunkiainenkin luulee olevansa.

Todella kaunis! Toivottavasti menee Miss Suomeksi! Tee ahkerasti töitä niin pääset pitkälle! Kaikkea hyvää!

Tutustuin Kristinaan laivalla. Ihana tyttö ja muistuttaa Pia Pakarista. Onnea jatkoon tytöille!

Oma kommentti