Hän on vuoden 2017 Car Babe!

Marianne Kallion houstaaman Car Babes 2017 -kisojen finaali käytiin syyskuun lopussa Lahdessa.

Nyt Kallio on julkaissut voittajien nimet ja kuvat esimerkiksi blogissaan. Kallion mukaan kuvien toimittamisen kanssa aiemmin oli haasteita.

Voittaja on Iina Kallinen, 1. perintöprinsessa Elisabeth Unonius ja 2. perintöprinsessa Hanna Hyvönen. Kilpailun somesuosikki on Tittariina Kärki.

Kuvassa voittaja Iina Kallinen. Muut kuvat voi katsoa Mariannen blogista, täältä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Marianne Kallio, Car Babes, Iina Kallinen

Kommentit

Kuset housussa nauran tälle kilpailulle. Kuvia laitetaan nettiaikana nettiin vuoden päästä kisasta, ne on kaikenlisäx aivan surkeata sontaa iha nsamalla tavalla kuin kilpalusta tehty videokin. Kilpailijat, no voi hyvänen aika sentäs! He ovat ulkonäöllään esillä niin kaitpa pitää sit arvostella että voittaja on ihan karsee, mitähän tekee missikisoissa tai edes mallikisoissa. Yks kilpailija näytti olevan niin lihavassa kunnossa että onko katsonut peiliin ikinä. Herrajumala mitä menoa! Kilpailussa näyttää olevan lavalla kaksi tuomaria joista yksi valokuvaaja että mitähän hemmettiä! Kaksi tuomaria?? Toinen tuomari tulee lavalle esitellen ittesä ku kilpailija (näittekö videon tosta linkistä)… Ei jumalaare tää on vitsi!

Oma kommentti