Hänen miehensä on ylilihava – ja se on ongelma monelle muulle! Katso videot!

Sienna Keera ja hänen miehensä George Keywood toimivat Tiktok-sovelluksessa eräänlaisena kehopositiivisuuden puolestapuhujana.

He ovat törmänneet jatkuvaan mitätöintiin ja vähättelyyn. Ja syy on selvä.

Ihmiset eivät tunnu ymmärtävän, että upean näköinen ja hoikka Sienna rakastaa miestään, joka on vahvasti ylipainoinen ja painaa reippaasti yli 200 kiloa.

Eikä tässä vielä kaikki. Sienna rakastui mieheensä, kun tämä jo oli ylipainoinen. Kyseessä ei siis ole suhde, jossa toinen osapuoli olisi lihonut suhteen aikana mittoihinsa.

Pari elää onnellista elämää Britanniassa, jonne Sienna muutti Australiasta Georgen tavattuaan. Heillä on myös yhteinen pieni lapsi. Katso videoita alta.

-Rakastamme toisiamme täysillä, pari sanoo videoillaan.

-Tykkään sitäpaitsi nallekarhuista, Sienna kertoo.

@siennakeera

♬ Walk – Saucy Santana

@siennakeera

Answer to @tombutler85 Q&A 😳

♬ original sound – SiennaKeera

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: George Keywood, kehopositiivisuus, Sienna Keera

Kommentit

Miten niin ongelma muille? Ei heilauta meikäläistä puoleen ei toiseen. Lihavahan tuo näkyy olevan ,oikein semmoinen ökylihava. Eihän tosin kilot määritä sitä minkälainen ihminen on luonteeltaan, mutta sen ne määrittää ,että terveys ei tule kestämään noilla lihoilla. Nähtäväksi myös jää kestääkö rakkaus ,kun emäntä syöttää siippaansa sänkyyn ja suorittaa siinä pesut ym , kun asian osainen ei siihen enää itse pysty..

Kehopositiivisuus on turhaa höpinää, kun on noin sairaalloisen ylipainoinen. Terveysriskit ovat niin hirveät noilla kiloilla, että kannattaisi todella panostaa painonhallintaan.

Oma kommentti