Hannele Lauri löysi mielenkiintoisen miehen – näin siinä sitten kävi

Legendaarinen näyttelijä Hannele Lauri täytti tämän vuoden heinäkuussa kunnioitettavat 70 vuotta. Hymy haastatteli Hannelea Riikassa, minne hän oli saapunut ystävänsä, kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhän kanssa raskaan kesän jälkeen.

– Kesä on ollut minulla todella kiireistä aikaa. Minua ovat työllistäneet lukuisat kuvaukset, ja lisäksi meillä molemmilla on ollut niin keväässä kuin kesässä todella rankkoja juttuja. Pieni irtiotto arkeen Tiinan kanssa tekee meille molemmille varmasti todella hyvää, Hannele kertoo.

Hannelen tapahtumarikkaaseen elämään on mahtunut myös miehiä ja suhteita. ”Seniorsinkuksi” itseään tituleeraava nainen on ehtinyt olla myös kahdesti naimissa. Viimeisin avioliitto toimittaja Teemu Rinteen kanssa päättyi vuonna 2002.

– Olemme Teemun kanssa tekemisissä päivittäin. Olemme erittäin hyviä ystäviä, vaikka välillämme ei ole enää muuta kuin ystävyys. Muuten mä en suuremmin käy enää nykyään missään, enkä etsi ketään, Hannele pamauttaa ja jatkaa:

-Se on tietysti eri asia, jos joku kävelisi vastaan, mutta ei ole kävellyt. Tai no, joku aika sitten käveli, mut kahden kulkijan matkan yhdistäminen tuntui liian vaikealta yhdistää, joten sinkkuna tässä mennään ja myös jatkossa. Enkä mä kyllä nyt tässä enää halua ketään miestä jalkoihin ottaa pyörimään vaan sen takia, että pitäisi olla joku mies. Näin on hyvä, Olga-koiransa kanssa kahdestaan rivitalo-asunnossa Nurmijärvellä asuva Hannele naurahtaa tuttuun tapaansa.

Lue Olli Suomisen kirjoittama ja kuvittama juttu painetusta Hymystä/näköislehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Hannele Lauri, Teemu Rinne

Kommentit

Oma kommentti