”Harkitsin julkisuudesta vetäytymistä, mutta jatkan!”

Tuija JärvinenKohumanageri Tuija Järvinen toteaa Hymylle, että saatuaan uhkailevia viestejä hän alkoi miettiä julkisuudesta vetäytymistä.

-Mietin, onko enemmän haittaa kuin hyötyä olla julkisuudessa. Tulin kuitenkin siihen johtopäätökseen, että mua ei pelotella ja jatkan julkisuudessa jo työnikin takia. Viihdeala vaatii julkisuutta! Jos en tekisi tätä duunia, vetäytyisin pois välittömästi.

Järvistä uhkaili nettihäirikkö, jota ei kuitenkaan saatu kiinni. Poliisi lopetti tutkimukset tuloksettomina saatuaan kuitenkin käräjäoikeudelta luvan selvittää häirikön verkkotunnistetiedot.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen

Kommentit

Onneksi et poistunut. Sun blogia on kiva lukea kun ei koskaan tiedä mitä jännää ja ihmeellistä sulle on sattunut ja tapahtunut! Haluaisin myös manageroitavaksi.

onhan se hienoa olla ex-kohumanageri titteliltään lopun ikänsä, onhan?

Onpa niin helvetin yllättävää. Miks toi vanha haahka ylipäätään tuli julkisuuteen. En voi ymmärtää. En vaan voi. Pysyisi pois jos ei ole mitään oikeaa sanottavaa

olen kyllä E.Koivumiehen kanssa samoilla linjoilla tuosta julkku tyrkystä NOPPAPOTTI

olen kyllä E.Koivumiehen kanssa samoilla linjoilla tuosta julkku tyrkystä NOPPAPOTTI

olen kyllä E.Koivumiehen kanssa samoilla linjoilla tuosta julkku tyrkystä NOPPAPOTTI

Ja vielä Iisalamesta. Varmaankin Pörsänmäestä.

Onkohan sillä oikeasti muuta työtä kuin kirjoitella tänne.

Siis sinä mikään julkkis ole. Kukaan ei edes tiedä mikä on ”tähdellisen duunisi” sisältö, heh heh. Olet saanut nimesi jonkun kerran lehteen tittelillä ”Johanna Tukiaisen entinen manageri”. Todella upeaa! Tai sitten ei ole….Hymy yrittää myös hyödyntää nimeäsi yksin sen Jossuun liittyvän ”arvon” takia. Blogiasikin mainostetaan ”Tukiaisen ex-managerin blogina”. Säälittävän-naurettavaa Jossu-pohjaista ”julkisuutta” siis omaat hitusen – kukaan ei jää kaipaamaan jos jätät tämänlaatuisen ”julkisuuden” taaksesi vaikka ihan jo tänään. Aikuinen ihminen ja kuvittelee olevansa suurikin stara, huvittavaa. Ja Jossu vielä suurempi pelle.

Ole hyvä ja jättäydy jo pois ns.”julkisuudestasi”, olet turhan tukiaisen varjossa, pikkuisen ”esille” päässyt, eikä suojattisikaan mistään kansan sympatiasta nauti, vaan elää omassa harha maailmassaan.

Onko nettikaupasta jo hampaiden valkaisulappuja hankittu?

Huomionkipeä vai mikä on? Kuka olet ja mitä teet? Ja miten olet julkisuudessa? Jos kirjoittaa ihan tajuttomia kirjoituksia hymyn nettisivulle ei ole julkkis….

Miten voi vetäytyä julkisuudesta, jos ei edes ole julkisuudessa?

Oma kommentti