”Harmi että Geronima kärähti ratista!”

Tuija JärvinenKirsikka KelloniemiKohutuottaja Tuija Järvinen kertoo monien julkisuudesta tuttujen kaunotarten halunneen viime aikoina hänen kanssaan yhteistyöhön. Hän suree yhteistyön päättymistä Geroniman kanssa tämän rattijuoppouskäryn vuoksi.

-Geronimalla on lauluääntä ja sävelkorvaa, tosin ääni on hieman arka ja hentoinen. Kehottaisin häntä ottamaan laulutunteja. Harmi, että jouduin aikoinaan pettymään, Järvinen tiedottaa ja kertoo syyn:

-Geroniman rattijuopumus, mistä hän ei edes tiedottanut. Pitkä miinus. Ikävä oli skuupeista lukea tämä asia. Olisi pitänyt ilmoittaa heti asiasta
minulle ja kantaa vastuu, Järvinen toteaa.

Järvinen kertoo yksityiselämänsä kuulumisinaan laihtuneensa kokoon 40 hiilihydraattivapaalla dieetillä.

-Peruna ja leipä pois, nainen täsmentää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Geronima

Kommentit

Säälittävää julkisuushakuisuutta Tuijalta Geroniman siivellä. Ensin Tukiaisen siivellä ja nyt Kirsikan. Tekisi itse jotakin, mikä kiinnostaa lukijoita. Mutta kuka jaksaa lukea Tuijan kännireissuista Kuohuun jossakin jumalan selän takana.

mene poies tuija et ole julkis vaiakka et syo hilihydrate peruna ja leipa.

Ei minusta ole ollenkaan harmi kun rattijuoppo jää kiinni.

Ehheheee, onko 300 grammaa jo poistunut tukevasta ruumiistasi? Hienoa! Ja sinullahan on todella varaa kommentoida yhtään mitään gerosta, olethan juopotellut itsekin ja olet kaksinkertaisen kokoinen RxxA NXXXU verrattuna geroon, et kelpaisi edes luuserien pupiin rippaamaan. Säälittävä vanha muija olet.

Se, että muutama heppu eri nimimerkeillä kirjoittaa tällä
palstalla tekee näistä hörhöistä ”julkkiksia”???

Kuka julkisuuden kaunotar? Kerro yksikin! Ai niin ei ole ketään. Yhtä paljon kuin Tuija Järvinen on järjestänyt keikkoja ns. ”artistilleen”. Höpöjä kirjoittaa mielikuvitusmaailmassaan.

Ai onko tossa ennen ja jälkeen- kuvat? Kumpi on kumpi?

”Joka toiselle kuoppaa kaivaa” olet TODELLA TÖRKEÄ!!! varo!! tuollaiset kirjoitukset ovat jo aika pahoja. En sympaa ketään noista naisista, mutta silti tuo on jo törkeetä!! JA RATTIJUOPPO ON RATTIJUOPPO eli väärin teki.

taitaa löytyä vaan kanadasta niin isoja ja kestäviä puita että tota varatuksuu jaksaa kannatella

Mistä mettän pimeydestä tämä mörkö onkaan hiipinyt ja mitä mukamas tehnyt saavuttaakseen julkisuutta tai ihmisten mielenkiinnon? Kertoisi vaikkapa omista töppäilyistään, mutta toisen rattijuopumuksen julkisuuteen uudelleen tuonti aiheuttaa oksennusreaktion. Tee meille kaikille palvelus näin kevään kunniaksi. Etsi sieltä pöpeliköstäs lähin oksa, joka jaksaa kannatella painosi ja ripusta ittes siihen. Hölmö!

PITKÄ ja PÄTKÄ kilpasilla, kuvista saisi ihan yhtä hyvät kun vain ”vähän” syvättäisiin 😉

Tuohon juttuun olisi pitänyt ympätä mukaan Tuhnukaisen siiderivalaat, niin olisi ollut tuhti paketti pellolle lumien sulettua.

Geronimalta on ”syvätty” pömppövatsa pois kuvasta.

Tuijaa vetää viimeisillä voimillaan vasemman koukun.

Tuija ei ole myynyt koskaan yhtään keikkaa eikä kukaan halua hänen kanssaan yhteistyöhön, kun hän ei kykene tekemään minkäänlaista työtä. Roikkuu vain Facebookissa ja käy Kuohussa.

Harmittaa, että jouduin aikoinaan pettymään, koska Gerinomi ei halunnut olla yhteistyössä kanssani, eikä kukaan muukaan halua.

Tämä mummeli on kateellinen kun Kirsikka onkova sana blogissa kukaan ei enää ole kiinnostunut tuidesta

Oma kommentti