Hei, kumpi teistä on Miss Suomi, Viivi vai Petsku?

Viivi PumpanenUusi Miss Suomi on sulostuttanut kansakuntaamme vasta puolentoista vuorokauden ajan, ja kohua on riittänyt. Nyt pitäisi vain päättää, kumpi Miss Suomeksi valittiinkaan, Viivi Pumpanen vai hänen poikaystävänsä Pezhman ”Petsku” Ahmadi, joka on ehtinyt antaa haastatteluja mediaan lähestulkoon yhtä paljon kuin missi itse.

Petsku on esitellyt jo autonsa, ylistänyt tyttöystäväänsä ja kertonut muitakin asioita seurustelusuhteestaan ja yrittäjyydestään.

-Väkisinkin syntyy sellainen kuva, että mies tahtoo hyötyä julkisuudesta naisensa rinnalla, missipiireistä voivotellaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Viivi Pumpanen, Pezhman Ahmadi

Kommentit

se on kuulkaa ihan missin oma asia maistuuko suussa mokka vai mikä

”Petsku” taitaa siis markkinoinnin jalon taidon…..hahahahah huvittavaa et sil oli jo viime vuonna tyttöystävä Miss Suomi finaalissa, Heli Kullberg. Huvittava juttu. Seuraavana vuonna taas joku uusi ku Viivin naama ei enää myy tarpeeks?

Tais käydä missimittelöissä tosiaan niin että hyvällä sijoituksella tekstiviestehin sai myös hyvää mainosta ja julkisuutta….

Ahmadi osti tytölleen Miss Suomi- tittelin, nykyään kun ”kansa” päättää voittajan äänestämällä. Ja eihän hän ole mikään köyhä poika.

Hei miksi te valittaa?? Pezhman on tehnyt iso työn asemansa edestä. Aivan oikein että hän saa palkinnon kovalle työlle. Kaikki vain kateellisia kun hänellä hyvä työ, rahaa ja kaunis vaimo. Antakaa olla tällaisten asioiden

Tää on ihan tosi juttu, itsekki ehtiny ihmetteleen tätä Petskua… Seiskan puolella siitä tehdään jo pyhimystä.. kauhea wannabe-julkkis, täysin viivin imussa tuli julkisuuteen, noloa suorastaan

Kyllä paistaa läpi Petsku-sedän motiivit.

Oma kommentti