Hei YLE, onko teillä tähän todella varaa – Kiminkinen ei kuitenkaan katkeroidu!

Kiminkinen TapaniTv:n katsojaluvut ovat pirstaloituneet kanavaviidakon myötä aivan kuten yleisaikakauslehtien levikit laskeneet erikoisjulkaisujen tiellä. Silti Yle lopetti katsojamagneettinsa, maalaislääkäri Kiminkisen ohjelman. Tapani Kiminkinen ei kuitenkaan ole katkera.

Asia käy ilmi maalaislääkärin haastattelusta marraskuun Hymyssä.

Yle lopetti kesällä Kiminkisen tv-sarjan vedoten talon säästökuuriin. Yle on myös viime aikoina uutisoinut uusivansa kanavaprofiilejaan. Kiminkisen katsojamäärä oli keskimäärin 600 000. Siitä moni kanava maksaisi hunajaa.

-Se oli useimmiten katsotuin ohjelma uutisten jälkeen, Tapani myöntää.

Muut kanavat ovat jo olleet kiinnostuneita Kiminkisestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Yle, Tapani Kiminkinen, maalaislääkäri

Kommentit

Mitä kokoomuksella on minkään kanssa tekemistä? Ei suomessa ole puolueita, on vain yksilöllisiä ihmisiä joilla on omia mielipiteitä. Puolueet ovat historiaa.

Loistava ohjelma! siinä on esimerkkiä muille lääkäreille..käytöksestä ja siittä kuinka helppoa lääkärin kanssa kommunikoiminen pitäisi olla:)

Ihan turha jätkä toi Kiminkinen, keskittyisi työhönsä, eihä telkkarissa heilumiseen.

Palkattiinko YLE:n tietoisesti Kokoomuksen edustaja että katsojamäärät vähentyisivät?

Vai miten voi muuten selittää sitä että valtaosa niistä ohjelmista jotka saavat puoli miljoonaa katsojaa on lopetettu tai aikomuksissa lopettaa?

Vaikka Kiminkisellä olisikin katsojia, niin YLE:n ei silti tule rahoittaa minkäänlaisia murteellisia letkautuksia, ellei niillä ole ihan oikeasti jonkinlaista tärkeää sivistävää annettavaa.

Annetaan Ylen (oksennus) tehdä ”parannuksia” ja myydä mertarannat ym. pois ettei vain olisi YLEnanto lähellä pois. meinaan vaan että ostavat paska sarjoja ym. taitaa olla loppu tuolla valtion firmalla…

Oma kommentti