Heikki Hursti ärähti romanialaisten röyhkeälle käytökselle: Jonoon tai ulos!

Heikki HurstiIsänsä Veikko Hurstin laupeudentyötä Helsingissä jatkava Heikki-poika on Uusi Suomi -verkkolehden mukaan huomannut, että hänen ylläpitämissään leipäjonoissa vierailee myös Romanian romaneja. Kallion jakelupisteessä seisoo avustuspäivinä jopa toista tuhatta ihmistä. Ulkomaalaisia kiertolaisia on heistä joitakin kymmeniä.

Uuden Suomen mukaan romanialaisten röyhkeys on aiheuttanut närää jonossa, sillä he ovat kiilailleet muiden eteen omine sääntöineen. Heikki Hursti on ohjannut romanialaisia ”maan tavoille”.

-Joko olette niin kuin muutkin täällä tai sitten täyttyy laittaa pois, Hursti kertoo todenneensa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Heikki Hursti, leipäjono, Romanialaiset, romanit, Veikko Hursti

Kommentit

Nuo romanian kerjäläist eivät sitten osaa käyttäytyä missään. Onhan niitä siedetty jo muutama vuosi. Joku vuosi sitten ajoivat Italian rekkareilla olevilla autoilla. Myivät ”kultaa”, ja tulivat myös kauppojen sisälle myymään rihkamaansa. Heidän lapsensa juoksentelivat parkkipaikoilla autojen seassa ja kokeilivat pääsevätkö autoihin sisälle. Yrittäjäperheitä! En halua heidän tulevan Suomeen ihan vain noissa työtehtävissä. Hommahan menee niin, että jos et saa kerjäämällä…varastat sen.

Lopettaisi sen ruuvanjakelun, niin niistä riesoista pääsisi.
Eikä tarvitsisi itkeä.

Hyvä jo on aikakin alkaa joku raja laittaa.

EU suurin haitta on nämä tuontiköyhät. Isännät keräävät kaiken itselleen, niin kävisi myös toimeentulotuen, jos sitä heille myönnettäisiin.

Hurstin leipäjonoissa on paljon väkeä, jolle en antaisi kuivunutta leivänkannikkaakaan. Osalle väkeä ilmainen safka vapauttaa ruokarahat juopotteluun.

Kiitos Jeesukselle, että meillä on näitä laupeita ihmisiä jakamassa ruokaa. Jeesus ruokki koko kansan viidellä leivällä ja kahdella kalalla.

Romanien kannattaisi käyttäytyä, koska huonosti käyttäytyviä ihmisiä uhkaa viimeisellä tuomiolla joutuminen Helvetin iänkaikkisten kauhujen äärelle. Tosin kaikilla on mahdollisuus pelastua kunhan ottaa Jeesuksen sydämeen. Toivottavasti romaneillekin on tästä kerrottu ymmärrettävästi.

Hurstilla on enemmän ryhtiä kuin kaupungin herroilla, hallituksesta, kansanedustajista ja virkamiehistä puhumattakaan.

Hesalaisilla puuttuu miehet, noh.. homojahan siellä on yllinkyllin. Ei vaan vanhusten puolustajaksi.

NE helvetin pentelitkin asuu naapurissa, sulassa sovussa heidän kanssaan. Mopopojillakaan ei ole mitään munaa mihinkään fiksumpaan. Missäs skinit nyt on?

Heikki rules!
Katu-uskottavuutta löytyy,vaikka muillekkin jaettavaksi.

Siis kamalaa. Todella rasistista! Nyt kyllä välittömästi jollekin EU :n elimelle tietoa tästä asiasta että kuinka täällä ulkomaanvieraita kohdellaan.

No nyt oli jo ihan hyvä uutinen. Hyvä Hymy!
Ja tutkin muuten Hurstin lahjoitustilin tänään. Oikein teitte!

Oma kommentti