Heitä Tukiainen epäilee asuntonsa tuhoamisesta!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Jollaksen-asunto tuhottiin pari päivää sitten. Paikalta löytyi yleisen kaaoksen lisäksi saatananpalvontaan liittyviä töhryjä, ja Johanna väittää myös häneltä viedyn 4 000 euroa keikkakäteistä.

Hymy tavoitti eilen lyhytsanaisen Johannan kommentoimaan asunnon tuhoja. Tukiaisella oli selvä näkemys siitä, ketkä ovat teon taustalla.

-Näädät tämän tekivät! Tukiainen tiesi.

Näädillä Tukiainen tarkoittaa Hymy.fi:n keskustelupalstoilla esiintyviä kirjoittelijoita, jotka seuraavat harrastuksenomaisesti Tukiaisen edesottamuksia, raportoivat niistä sekä selvittävät kohutähden lausumien todenmukaisuutta faktatietoon perustuen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

”Julia on ylläolevan linkin videolla mielestäni paremman näköinen, kuin yksikään Miss Suomi, jonka koskaan olen nähnyt. Mondrian hotellin omistaa sama ketju, kuin kuuluisan Delanon Miamissa. Minä en ole mielestäni muuttunut kyseisestä videosta hirveän paljon, paitsi että painoa on tullut lisää.”
Tunkin kommentti videosta vuodelta 2006. Hän ei taida olla kovin rehellinen itselleen?

– Tuksu naimisiin
– Tuksu eroaa
– Tuksu saa 4kk ehdollista vankeutta
– Tuksu putkaan
– Tuksu uskossa
– Tuksu pahoinpitelee Arton
– Tuksu riehuu keikallaan
– Tuksu poistetaan omalta keikaltaan
– Tuksu näkee hallusinaatioita
– Tuksu on raskaana
– Tuksu pahoinpitelee taas Arton
– Tuksun koti ”ryöstetään”
– Tuksu käy gorillojen kanssa kovistelemassa Artoa
– Tuksu riehuu pilleri-viina humalassa
– Tuksun uusin rosis siirtyy kesään
– Tuksu lyö Artoa viinipullolla päähän
– Tuksu taas putkaan

Glamouria parhaimmillaan, eikös vain tunkki?

”–Olemme tunteneet Arton kanssa jo pidemmän aikaa, ja vastasin hänen kosintaansa myöntävästi. Hän on lappilainen 46-vuotias liikemies. Hänellä on tummat hiukset ja ruskeat silmät, Johanna kuvailee Seiskalle salaperäistä kihlattuaan.”
Liikemies??? Heh! Artolla on sentään parempi koulutus kuin Tunkulla. Miten sen timanttisormuksen kävi? Veivätkö näädät myös sen?

Tuksu kirjoittaa tässä foorumissa että ”Julia ymmärtää levätä ja toivottavasti on toipumaan päin”
Mitä Jullea vaivaa?? Miksi hän täytyy levätä? Hän ei tee mitäään päivisin, ei edes kirjoita blogia enää.
Ja ”ansaitulle joululomalle”, onko tämä nyt Tuuri, Tukholma, Thaimaa tai joku muu? tai vaan ”suunnittelu”.

Miten niin hyvin ansaitulle joululomalle…miten he ovat sen ansainneet? Valehtelemalla, väkivallalla ja surkeaa surkeammalla esityksillään? Mitättömää mitättömällä jutuillaan tyyliin, ”Johanna meni vessaan mutta paperi oli loppu, katso mitä Johanna sitten teki”

”onneksi julle ymmärtää(?)levätä????? Eihän se valas tee muutakun makaa krapulaansa.

Tää on oikeesti parasta viihdettä- katsoo viereltä ku apina sekoilee. tunkku-pelle on niin tyhmä,ettei tajuu sitä itte ollenkaan 😉

Johanna, yritä jaksaa kaikki riepottelu. Onneksi Julia ymmärtää levätä ja toivottavasti on toipumaan päin. Yritä jaksaa vielä muutama viikko sitten pääsette hyvin ansaitulle joululomalle.
Kaikkea hyvää teille.

Kuules Tupsukka, oot reilusti yli kolmekymppinen elähtäneen näköinen pikkutytön vaatteisiin pukeutuva mötikkä. Et omista asuntoasi, mokailet siellä sun täällä, olet katkerista katkerin mitättömyys. Vitsi pakko katsoa kuvasi jossa naamasi on ummessa ja nenä teipattu.. Oot tosi glamuuri mimmi.

Kun muistelee Tunkin kertomuksia, niin häneltä on varastettu tai ryöstetty milloin mitäkin kallista. Sopii muistaa, että hän sai myös päiväsakkoja (taisi olla vuonna 2008?) kun hän yritti tuoda Miammisesta ostettuja Hello Kitty roippeita ja muita ihania glamöörtavaroita. Joutui vielä maksamaan tullimaksuja 1700 euroa. Tuksu ei kuulemma tiennyt (vaikka on matkustanut peräti n. 80 maassa), että EU:n ulkopuolelta saa tuoda vain 170 euron edesta tuliaisia verotta. Lakihan koskee kaikkia muita paitsi ei Tunkkia.

Edellisen Hymyn jutun mukaan vakuutusyhtiö Varma olisi myöskin tehnyt maksuhäiriöilmoituksen Tuksusta.
Lieneekö laskua jo maksettu? Kyllä on varmaan kauheaa! Tuksun noin 500.000 euron arvoiset glamöööörivaatteetkin on varmaan tuhottu. Petty Johnssonit ymt. Onneksi yksityisetsivät on jo palkattu. Toivottavasti tämä suuri tähti ei nyt pety Suomeen ja muuta lopullisesti ammattitanssijaksi Miammiseen.

Toivottavasti Arto raportoi nämä kännykkäkuvaajat Poliisille vähintäänkin haitanteosta.

Ei ole Tunkin vakuutukset voimassa, kun maksut on ulosotossa.

Glamour-kuningattarelle on luvassa mielenkiintoisia keskusteluja vakuutusyhtiön tutkijoiden kanssa.

Joo, nyt voi tunkiaiset itte ruveta makseleen tuhojaan. Ittepähän ei tajunnu lopettaa ajoissa.

Niin eiks noi kaikki elukat oo jo joutunu elään KASSI-ELÄMÄÄ?? Turhaa huolehtia niitten elämästä, kyllä nee jää lopuks rekan alle.

MIKÄ IHMEEN j tunkun jollaksen-koti????? Vuokrakämppähän se on vaan. Hienoa,ett edes joku sen läävän pisti remonttiin- kerrankin tulee siivottua sekin luukku.

Olipas hassu ja hauska juttu. Eiköhän vuokranantajat maksa tämänkin, niin saa tunkerois-siskokset taas jatkaa. Klamuuria meinaan.

Ei johonkin Facebook-ryhmään kuuluminenkaan tee kenestäkään rikollista saati ”sairasta”. Oletko kenties näädätön lääkäri vai psykiatri koulutukseltasi kun voit tehdä tuollaisia diagnooseja?

Taisi mennä vakuutuspetos yritys hieman vituralleen tunkki. Epic FAIL 😀

”Ryöstön kohteeksi joutunut eroottinen tanssijatar listaa puuttuvia tavaroitaan poliisille näin: Kenkiä, paljon, kaikki kalliita luputiineja. Hajuvesiä, paljon , kaikki kalliita. Mekkoja, paljon, betsi tsonssoneita, zcwarowskin gristallikoruja kans hävis, en muista minkälaisia mutta kalliita olivat. Käteistä neljä donaa, tosta pöytälaatikosta, ihan varmana oli siellä neljä donaa. Sitte tekoripsiä pariton määrä, kalliita nekin. Käsilaukkuja, kalliita vuittoneita ja gessejä, siis näitä glamourmerkkejä. Pakastepizzoja, paljon, siwasta ostettu”

facen kapakan näädät kannattas tutkia missä olleet.sairasta porukkaa

Mun asuntoon murtautui hillerit, ja ne varasti multa kymmenen Picasson taulua, kuusi Fabergén munaa, kymmenen kiloa kultaharkkoja, kolme kananmunan kokoista timanttia ja kymppitonnin käteistä piironginlaatikosta!

Mitä, ai että kämpässä sitten olisi ollut käteisenä 4000 e, miksi? Mitä piilottelet Tuksu? Siis heivaatko kämppääsi rahaa, piiloon uo-mieheltä ym??? Minusta uo-miehen pitää tehdä sinne ratsia. Miksi kukaan pitäisi käteisenä 4000 e laatikossa?

Yksityisetsivät, salapoliisit, uristit ja asianajajat ovat jo jäljilläsi, Tuksu! Watch your step!

Nyt on Tollukat pistäneet itsensä pussiin! Kuvia kehiin! Kannattaako muuten suunnitella vakuutuspetosta jos ehdoton vankeus uhkaa jo edellisistä rikoksista?

Vakuutuspetos-Tuksu hei, ei se tee kenestäkään varasta tai vandaalia että kirjoittaa sinusta netissä vähemmän suopeaan sävyyn. Kerropa pari nimeä niin tehdään rikosilmoitus.

Mitenkäs Tunkki saa vakuutusrahoja, jos vanhempien kämppä tuhottiin? Toivottavasti verottaja ja ulosottomies lukevat myös tämän varastetun 4000e osuuden, voi tulla tuksu melko nopeasti katumapäälle tästäkin valheesta..

Ei sitten muuta kuin poliisille rikosilmoitus, poliisin rikospaikkatutkinta ja vakuutusyhtiöltä täydet korvaukset? HÄH?

Huhuuu, se ei oo SUN kämppä Tunkki, vaan vanhempiesi, jossa sinä ja karsea siskosi LOISITTE vuodesta toiseen. Kun ette muuta kämppää saa ja sen jo todistaa sun lähes 40 000 e ulosotossa ja 20 000 e maksuhäiriölistalla! Olette todellisia loisia, vanhat akat, siellä vaan loisitte, toisten nurkissa.

Kun tuksu näin suoraan syyttää mm.minua kämppänsä tuhoamisesta,niin kerronpa nyt oman käsitykseni asiasta.Vahva epäilyni on,että arvoisa emäntä on ihan itse järjestänyt koko tuhotyön vakuutusrahoja havitellakseen.5.12 yöllä klo 02:22 tuksu kehui kuinka heillä on vakuutukset kunnossa,niin koirille,kodille kuin myös vakuutus taivaaseen pääsystä.Ilmeisesti tuhotyö on tehty yöaikaan,joten olisi mielenkiintoista tietää,milloin keikkareissulta on kotiuduttu,ettei vaan huushollia ole tuhottu,kun siskokset palasivat kotiin.Tuksu on omien sanojensa mukaan joutunut ryöstön kohteeksi yhden jos toisenkin kerran,lähes joka kerta myöskin on hävinnyt rahaa useampi tuhat ja tietenkin kaikkien tavaroiden arvo on ollut varsin korkea.Minä epäilen vakuutuspetosta.Tuksu voi nyt haastaa minut kunnianloukkauksesta käräjille,kun on niin usein sitä uhkaillut minunkin kohdalla,jos jonkinlaisen syyn perusteella,joten antaa palaa tuksu,täällä olen

Hymyn on turha pitää näätiä vain heidän omana lajinaan, nykyään aidoimmat näädät löytyy monista facebookin keskusteluryhmistä (hymyn näätiä säälitään siellä esim. huonon sanailun taidon puuttumisesta)

4000e Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Eikun rikosilmoitusta tekemään, syytettynä näädät. Siinäpä onkin yksityisetsivillä hommaa oikein urakalla, tuntomerkit ovat todella hyvät.

Mut ei Tuksulla ole hätää kun Vakuutusyhtiö ja seiksa kuulemma korvaavat kaiken XD XD

näimpä, eihän niillä ole ikinä rahaa edes taksiin, nii varmasti säilyy 4tonttuu kämpillä 😀

Tunkilla 4 tonnia, hah haa, ei edes teoriassa mahdollista, max. 4 euroa on voinu siitä läävästä löytyä ja seki pullopantteina!

tuksu kusettaa verottajaa ottaa keikkapalkkiot käteisena

tuksu kusettaa verottajaa ottaa keikkapalkkiot käteisena

Ulosottomiehet putsasivat sisäänottonaisen. Bu-hah-haa!

Durakki totta. Oikeesti jäbät se oli minä zori. Olin kännis. Saanko anteeks?

Ettei siskokset olisivat itse tuhonneet kämppänsä vakutuusrahojen toivossa.

näätä ; ) jos se oli se sama demoni joka pakotti pizzan paistoon keskellä yötä?

Ettei siskokset olisivat itse tuhonneet kämppänsä vakutuusrahojen toivossa.

Hienoa että tunkki itse totesi ennen ”tuhoamista” facebookissa että vakuutukset ovat voimassa.. Paljonhan vakuutuspetoksesta ja viranomaisten harhauttamisesta saa???

hahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaah..ihanaa..paras itsenäisyyspäivä ikinä…yes yes….hajoo ilmaston pilaaja…hahahahahahahahaha

Oma kommentti