Helmi, 20, osoitti Dannylle, 78, tunteensa kirjoittamalla hellän tekstin

20-vuotias Helmi Loukasmäki ja 78-vuotias Danny ovat olleet jälleen viikon kuuma puheenaihe. Seiska kirjoitti Helmin ja Dannyn muuttaneen Kirkkonummelta Raumalle kesäksi. Raumalla, meren rannalla sijaitsee Dannyn upea kesäparatiisi. Raumalla lyötiin myös ensitahdit Helmin ja Dannyn suhteelle viime kesänä.

Parin suhteen laatua on veikkailtu julkisuudessa paljon. Se jää edelleen mysteeriksi, mutta se on selvää, ettei kyse enää ole avustajasuhteesta. Molemmat kertovat, että kyse on ystävyydestä. Ja onhan Helmi asunut Dannyn luona Kirkkonummella jo jonkin aikaa.

Nyt Helmi on tehnyt Instagramin tarinaosuuteen päivityksen, joka kertoo hänen tunteistaan.

Helmi jakoi Dannyn uuden kappaleen nimen, ja kirjoitti sen yhteyteen:

Täydellinen biisi kuten myös Danny.

Hän varusti kirjoituksensa kaiken lisäksi sydämellä ja suukkohymiöllä. Päivitys on jo poistunut, mutta voit katsoa sen asiasta ensinnä kirjoittaneelta sivustolta – täältä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danny, Helmi Loukasmäki

Kommentit

Naurettavuuteen saakka nämä kaksi työntää juttua julkisuuteen. Annetaan ymmärtää ,että sutinaa on ,mutta mitään ei suoranaisesti tunnusteta..Minua tympii suunnattomasti vanhan ukon muikistelu ja vielä enemmän se ,että pikku likka on lähtenyt leikkiin mukaan..Tytsy tullaan muistamaan vanhuksen leikkikaluna ,eipä juuri muuna. Meni maku toiseen kupilliseen aamukahvia ,kun sattui tuo juttu taas silmiini. Voisitteko lopettaa tuon kaksimielisen kommennoinnin joka mediassa? Olkaa ja eläkee miten tykkäätte ,mutta onko pakko sitä julkisesti toitottaa…

Oma kommentti