Helmi, 21, ei ole enää huolissaan Dannyn kunnosta: ”Ei uskoisi kasikymppiseksi”

Danny on paraikaa kiertuella, joka käsittää yli 30 keikkaa. Hurja keikkatahti on herättänyt huolta laulajan ihailijoissa. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, mikäli on uskominen Dannyn läheisen avustajan Helmi Loukasmäen tekemiin tuoreisiin havaintoihin:

– Danny on ikäisekseen todella hyvässä kunnossa. Ei häntä uskoisi 80-vuotiaaksi, Helmi vakuuttaa Hymylle.

Kiertueella Helmi on mukana pitämässä Iso-D:stä huolta.

– Olen mukana tukena ja apuna, mutta mahdollisesti nousen myös lavalle joissakin konserteissa, hän lupaa.

Helmi julkaisi viime kesänä cover-version Taiskan legendaarisesta Moi moi vain -kappaleesta. Kappaleen hän esitti julkisesti ensimmäistä kertaa Suonenjoen mansikkakarnevaalien jatkojameissa, jossa hän nousi yllättäen lavalle Dannyn rinnalle.

– Olen saanut Dannylta paljon kaikkea oppia, mitä olen pyrkinyt ammentamaan omalle uralleni. Kunnioitan hänen uraansa suuresti. Danny on kaikin puolin rakastettava mies, Helmi myöntää.

Kaksikon välillä on arveltu olevan romantiikkaakin. Se jää kuitenkin mysteeriksi. Edelleen.

– Se on meidän välinen asia, mutta totta kai olemme toistemme tukena ja turvana puolin toisin. Suhteemme perustuu molemminpuoliseen huolenpitoon, Helmi raottaa salaisuuden verhoa.

Hymy oli mukana Dannyn synttäreillä, josta voit lukea hilpeän reportaasin lehdestä/näköislehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Danny, Helmi Loukasmäki

Kommentit

Vanhusten hoito on ollut retuperällä meillä jo kauan aikaa, hyvä vaan kun se jossain toimii ja Papasta pidetään huolta.Vai lupaa Helmi nousta itsekin lavalle joikhaamaan jossain vaiheessa…Kuinka paljon pitäisi maksaa jos et niin tekisi? Kaikilla ei vaan ole laulu taitoa ja tekemällä sitä ei saa.

Oma kommentti