”Helmi haluaa Dannyn kanssa lapsen!”

Televisiostakin tuttu Tarot-tulkitsija Tuula Huhtala näki mielenkiintoisia asioita julkkisten tulevaisuudesta. Huhtalan vuosiennusteet on luettavissa kokonaisuudessaan painetusta Hymy-lehdestä. Mukana on parikymmentä päivän kuuminta julkkisnimeä.

Kuten esimerkiksi Danny.

Mitä Tuula näkee hänelle ja ystävä-Helmille, 20?

-Helmi havittelee lasta Dannyn kanssa, ja hänellä on sellaista lämminhenkistä rakkautta rinnassaan. Nuori nainen nauttii olla yhdessä Dannyn kanssa. Jotain negatiivista on ilmassa, ja kaikki haaveet eivät toteudu. Kuitenkin kohtalo on Helmin puolella ja tuo odottamatonta onnea aivan puskista yllättäen. Näin kertoo korteista Valttien Kohtalo.

-Yleisesti ottaen vuosi on Dannylle jokseenkin ikävä ja mielialaan negatiivisesti vaikuttava, mutta Danny on rautaista tekoa, joten siihen ei ole Taroteilla lisättävää, Huhtala toteaa.

Lue kaikki ennusteet Hymystä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Danny, Helmi Loukasmäki

Kommentit

Varsinaista huuhaata nuo tv:n ennustajat. Ja mistä noin päättömiä ennustuksia keksivätkin? Nuori Helmi ei taatusti aio lapsentekoon vanhan kääkän kanssa, eikönän hänellä ole lähivuosille aivan muita suunnitelmia. Kasikymppinen Däni saa lehtien sivuilla kehua mieskuntoaan niin paljon kuin ehtii, mutta sehän nyt on faktaa, ettei Dänin ikäisellä enää peitto heilu kuin pierun voimasta.

Oma kommentti