Helmin ensikeikka herätti hämmästystä: ”Noloa…”

Helmi Loukasmäki heitti viime kuussa ensimmäisen laulukeikkansa Iisvedellä. Paikalla oli myös Danny.

Keikka oli hämmentävä. Helmi lauloi taustanauhan kanssa suutaan vain aukoen, eli playbackina. Välillä kappale katkesi sekunnin murto-osaksi, ja se sai taustalaulajaa esittäneen purskahtamaan nauruun.

Kun Helmille aplodeerattiin ja hän kiitti, kiitos ei kuulunut yleisöön, koska mikrofoni oli kiinni. Se avattiin. Sitten kiitos kuului.

Keskustelupalstoilla ihmeteltiin näkyä. Helmi oli pukeutunut sievästi mekkoon, mutta Danny sinisiin verkkareihin.

Danny istui kaiken lisäksi Helmin vieressä jakkaralla koko esityksen ajan ja taputti tahtia.

Noloa! Outoa! Pitikö tämä oikein alleviivata, että hän on Dannyn luoma tuote? Näitä kommentteja kuultiin.

Ile Vainio oli paikalla ja ennätti keventämään tilannetta julkisuudessa:

-Danny oli itse asiassa Helmin taustatanssija, mutta koska hän on jo sen verran iäkäs, hänen annettiin istua, mies tapaili.

Yllä oleva on lainaus Helmin haastattelujutusta painetusta Hymystä. Siinä hän kertoo lapsuudestaan, musiikkiurastaan ja luonnollisesti myös suhteestaan Dannyyn. Jutun voi lukea kokonaan elokuun printti-Hymystä tai näköislehdestä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Danny, Helmi Loukasmäki, Ilkka Vainio

Kommentit

Erika Vikman voitti tangokisan Dannyn avustamana. Erikakaan ei osaa kummemmin laulaa. Helmi yrittää nyt samaa, reittä pitkin kuuluisuuteen.

Ei kannettu vesi kaivossa kestä. Nyt Helmi kotiin ja hankkimaan itselleen oikea ammatti. Laulajaa ei tule ,vaikka kuka kannustaisi , se on nyt nähty. Vanhan ukkelin kyljessä et voi koko ikääsi kyhnätä, sekin on ihan faktaa.. Ei riitä ,että osaa paklata naamaa ja sipsutella koroilla, koska tuhat muutakin osaa sen saman ja ehkä jopa paremmin..

Oma kommentti