Helppo elämä -tähti sai huonoa palvelua!

Palkittu näyttelijä Carl-Kristian Rundman bongattiin hiljattain helsinkiläisen hotellin vastaanotossa, jossa hän sai varsin huonoa palvelua.

-Ensin Helppo elämä -sarjan tähti joutui odottamaan kohtuuttoman kauan, kun respan työntekijä jaaritteli kahden asiakkaan kanssa niitä näitä jonninjoutavuuksia.

-Kun Carl-Kristianin vuoro lopulta tuli, miespuolinen respahenkilö oli jotenkin ylimielinen ja tyly kuuluisalle näyttelijälle. Jos oikein kuulin, hän marmatti miehelle, ettei huonekorttia ole tarkoitus pitää yliaikaa, Hymylle juorutaan.

Näyttelijä suhtautui koko ajan tilanteeseen fiksusti. Bongaajien mukaan vähän liiankin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Helppo elämä, Carl-Kristian Rundman

Kommentit

Tässä tilanteessa olisi pitänyt sanoa kuten Mikko Leppilampi tykkää sanoa, eli ”etkö tiedä kuka minä olen?”

Jos saa mainostaa, niin tämä HELPPO ELÄMÄ sarja/dvd, oli harvinaisen hyvä.

No jo Helsinkiläiset on rantaruotsalaisia, niin silloin varmaan on. Ihan on maisterimiehiä koulutkseltaan ja näytellyt ammatikseen vasta 26 vuotta. Huonostippa olette kulttuuria seuranneet, jos ette kaveria ole aikaisemmin bonganneet.

Onko tämä ”julkkis” kenties rantaruotsalainen…? Veikkaanpa, että Kalle-Kristiina itse lähetti Smile-lehdelle tämän ”juorun”…

Sianpuolukasta eristetty arbutiini tuli myyntiin jo toistakymmentä vuotta sitten. Nyt markkinoilla on muitakin valmisteita, joten on paikallaan selvittää mitä eroja arbutiineilla on.

Pitääkö joka spedee ruveta palvomaan ja palvelemaan paremmin kuin tavallisia asiakkaita? Huikee juttu, lisää näitä!

Oma kommentti