Helsingin Kampin prostituutiotilanne hätkähdyttää: kuusi tarjousta viiden minuutin sisään!

Ilotyttö kadullaVarsinkin Helsingin Kampin alueella on raportoitu esiintyvän järjestyslaissa kiellettyä katuprostituutiota. Tilanne ei ole rauhoittunut poliisin ratsioista huolimatta, sillä myös keskellä viikkoa, arki-iltoina, seksityöntekijät päivystävät kadulla – jopa häiriöksi asti.

Hymyyn otti yhteyttä miesseurue, joka oli viettämässä iltaa Helsingissä keskiviikkona. Ravintoloita vaihdettiin tiuhaan ja siirtymiset hoidettiin apostolinkyydillä.

Tilannetta seurue kuvaa Helsingin keskustassa suorastaan hämmästyttäväksi.

-Etenimme viiden minuutin matkan, jonka aikana saimme kuusi eri seksitarjousta. Vain muutamien satojen metrien päässä Mannerheimintieltä partioi keskiviikkoiltanakin lukuisia prostituoituja, tarjouksista päätellen virolaisia ja venäläisiä. Ikähaitari oli laaja, mutta enemminkin he olivat keski-ikäisiä, olipa joukossa arviolta kuusikymppinenkin ilotyttö, miehet hämmästelevät Hymylle.

Prostituoitujen invaasio on ulottunut Helsingissä myös aivan tavallisiin ravintoloihin, kun esimerkiksi vielä 90-luvun puolivälissä seuraa tarjottiin niin kutsutuissa ”seksiravintoloissa”.

-Helsingin ydinkeskustan menomestoissa näyttää istuvan ulkomaalaisia naisseurueita, jotka tarjoavat maksullista seksiä 150 euron hintaan. Portieereja ja ravintoloita tämä ei tunnu haittaavan, Hymylle ihmetellään.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

toimittajat on tyhmiä jos luulevat että suomalainen maksaa jostain takakireestä vinohampaisesta isäänsä vihaavasta suomi ämmästä 150e

Vihdoin Suomeen saadaan kansainvälistä meininkiä. Kuka pilua tarvitsee, se sitä vaikka rahalla hankkikoot. Totally ok.

Nimim.”Sillälailla (vierailija), 23.3.2012 klo 12.01

Ja vielä jotkut jaksaa ruikuttaa, ettei suomessa muka saa maksullista. Laiskuutta ja saituutta sellainen vaan on.

Miten poliisi nyt tuohon puuttuisi? Eihän se ole laitonta naisen antaa maksusta. Ammattimainen parittaminen on laitonta.”
Jos vähän seuraisit maailman menoa niin ehkä tietäisit miten poliisi puuttuu asiaan,kyllä se vaan puuttuu ja on puuttunutkin.Suomessa pitäis muistaa myös verot maksaa toiminnasta ja julkisella paikalla seksin osto ja myynti on rikos 🙂

Ja vielä jotkut jaksaa ruikuttaa, ettei suomessa muka saa maksullista. Laiskuutta ja saituutta sellainen vaan on.

Miten poliisi nyt tuohon puuttuisi? Eihän se ole laitonta naisen antaa maksusta. Ammattimainen parittaminen on laitonta.

Prostituutio lisääntyy ja leviää niin kuin syöpä ja moni taho näyttää hyväksyvän sen. Hyväksyköön sitten senkin että seksitaudit varmasti lisääntyvät edelleen. Ikävä fakta on että seksitautien riski kasvaa sitä mukaa kun yhä enemmän ihmisiä häärää toistensa kanssa. Ei noista ilotytöistä voi 100 % varmuudella tietää kuinka puhtaita ovat vaikka olisivat kuinka kumilla vuorattuja. Se, joka on niin puutteessa että riskeeraa elämänsä, niin siitä vaan kunhan ei riskeeraa läheisiään jos sellaisia on vaivautunut hankkimaan.

Hyvä että hymy pitää yllä asiaa ja kertoo prostitutiosta. Poliisin pitää puuttua.

Miesseurue ei olisi ottanut Hymyyn yhteyttä, jos prostituoidut olisivat olleet alla parikymppisiä 🙂

vielä ku saisi palveluaki suomessa, ei nuo lepakkoduunarit mitään osaa.

Onneksi kädet toimii

Silloin uutisoitaisiin seksuaalisesta häirinnästä kampin alueella ja kukkahattutädit marssisivat jos jonkun etnisen ryhmän puolesta + järjestettäisiin lisää lutkamarsseja 😉

Suomalaiset naiset myy itseään ulkomaille.. niinkuin eräs blondikin oli juuri ”ystävien” tarjoamalla lomalla marrakeshissä…

Täysin normaalia ravintolassa, jos nainen tekee sen. Mitäs jos mies alkaisi samaa ehdottelemaan naisille?

Oma kommentti