Helsingin taksisodan älyttömät kasvot – nyt pelkäävät jo asiakkaatkin: ”Ovi tempaistiin auki”

Uuden taksilain mukanaan tuomat ongelmat ovat purkautuneet Helsingissä ja muissakin isommissa kaupungeissa ongelmina, joista kärsivät ennen muuta asiakkaat.

Tästä saa hyvän kuvan helsinkiläisnaisen tekemästä päivityksestä, joka julkaistiin Helsingin alueen Facebook-ryhmässä.

Vapautunut kilpailu, alalle kouluttamattomien taksinkuljettajien epäsovinnainen käyttäytyminen, tappelut, osaamattomuus ja joskus jopa kielitaidon puute tuottavat jatkuvia ongelmia, joihin suomalaiset asiakkaat eivät ole tottuneet.

-Harvemmin avaudun foorumeilla asioista, mutta nyt koen ettei ole muuta keinoa, nainen päivittää somessa ja jatkaa:

-Olimme eilen illalla ottamassa taksia Helsingin rautatieasemalta. Valitsimme yhden auton ja hyppäsimme kyytiin. Joku tempaisi kuskin oven auki ja alkoi huutaa kuskille ettei voi viedä asiakkaita, nainen kirjoittaa.

Hänen mukaansa kuljettaja oli selkeästi peloissaan ilmeisesti toisen kuljettajan temperamenttisesta käytöksestä. Kuljettaja pyysikin valitsemaan toisen auton. Näin kävi.

-No sitten seuraavaan (autoon) ja tämä kuski ei osannut karttaa, ja kun lopulta saimme selitettyä osoitteen, hän sanoi, ettei olisi edes ottanut tätä ajoa, kun se oli liian lähellä!

Asiakas on järkyttynyt todistaessaan moista sirkusta.

-Siis oikeasti! Toivoisin, että tämä herättäisi edes jossain jonkun ettei tilanne voi jatkua näin!

Edit: 3.2.2021 korjattu kielioppivirhe

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Helsinki, taksi, taksisota, uusi taksilaki, taksi katastrofi

Kommentit

Jutussa on viittausvirhe. Asiakkaita, joihin suomalaiset eivät ole tottuneet. Po.ongelmia, joihin suomalaiset eivät ole tottuneet.

Oma kommentti