Helsingissä hurjat koronabileet – jopa julkkiksia mukana! Poliisi keskeytti

Hymy on saanut haltuunsa useita videoita viikonloppuna järjestetyistä koronabileistä. Mukana on ollut myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Videoklipeiltä voidaan havaita, että bileissä tiskijukka soittaa musiikkia, ihmiset bailaavat lähekkäin, uidaan ja pelataan biljardia. Paikalla näyttää varovaisenkin arvion mukaan olevan useita kymmeniä henkilöitä. Turvaväleistä ei huolehdita eikä kenelläkään ole maskeja.

Hymyn tietojen mukaan poliisi olisi käynyt bileissä paikalla. Hymy ei tavoittanut tänä iltana poliisia vahvistamaan asiaa.

Myös viime viikolla järjestettiin Helsingissä bileet, joissa poliisi kävi paikalla, mutta ei voinut puuttua niihin yksityistilaisuuden leiman vuoksi. Myöhemmin uutisoitiin, että poliisi on saanut lisätietoa viime viikon lauantaina järjestettyjen juhlien luonteesta ja aloittaa uusien tietojen valossa asiasta rikostutkinnan.

Mukana tämän viikonlopun juhlissa oli Hymyn vinkkitietojen mukaan myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Hymy ei tavoittanut heitä kommentoimaan tapahtunutta.

Helsingin ja Uudenmaan alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvat yleisötilaisuudet on kielletty aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti, joskin alle 10 hengen kokoontumisia voidaan erityisjärjestelyin toteuttaa.

Suositellaan myös, että yksityistilaisuuksia ei järjestetä. Yksityinen kokoontuminen tarkoittaa myös perhetapahtumia. Poikkeuksena suositukseen on pienimuotoiset (enintään 10 henkilöä) muistotilaisuudet, joita voidaan järjestää.

Jutussa on kuvituskuva.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi, koronabileet, rave, disko, tekno

Kommentit

Oma kommentti