Henna ja Mikko esittelivät vauvansa!

Henna Suhonen vauvansa kanssaMaajussille morsian -sarjan superähdiksi nostamat Mikko Peränen ja Henna Suhonen saivat rakkautensa sinetiksi suloisen tyttölapsen. Eikä lastentekeminen jää tähän, sillä tavoitteena on pari tenavaa lisää!

Nyt pariskunta on antanyt haastattelun yksinoikeudella Hymy-lehdelle.

-Tässä on pikku prinsessamme, Mikko ja Henna esittelevät.

Häistä pari ei ole vielä puhellut, sillä nyt aika pyörii yksin ja ainoastaan pienokaisen ympärillä.

-Kyllä siinä vähän roskia oli silmissä, uuden tulokkaan isä tunnustaa ensitapaamista kuvatessaan.

Lue haastattelu lokakuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maajussille morsian, Mikko Peränen, Henna Suhonen

Kommentit

Ihan semmoinen juttu vaan, että äitiyden ensimmäinen kuukausi on niin hektistä, että hyvä jos ehtii syödä. Nämä kurppajoonakset täällä eivät ole sitä selvästikään kokeneet, kun vastasyntynyt syö koko ajan ja jos ei syö, niin paskoo tai on muuten läheisyyttä vailla! Noiden kuvien ottamisen hetkellä vauva on ilmeisesti ollut 2 viikkoinen, joten eiköhän Hennalla ole ollut pikkuisen muutakin tekemistä kuin istua peilin edessä meikkaamassa tms. Tuohon soppaan lisättäköön vielä tuo niiden elukkamäärä, että hommaa todellakin piisaa. Että heti synnytyksen jälkeen on turha tuomita rupsahtaneeksi. PISTE.

(kyllä voikin kenkuttaa, kun ihmiset on noin helvetin tyhmiä :D)

Kurppajoonas: Oon kanssani samaa mieltä. Ei se äitiys tarkoita sitä että ei tarttis itsestään enää huolehtia. Itsellä pari lasta ja kyllä edelleen laitan itseni edustuskuntoon 🙂 en halua olla mikää tavis mamma, rähjäisen ja väsyneen näköinen. Kiva olla laitettuna ja kun miehet tykkää 🙂

Kommentoijalle numero 3, nimim. ”kurppajoonas”: Ei hän ole mitenkään rupsahtanut, tuossa kuvassa hänellä on vain vähemmän meikkiä. Hiukset ovat lähempänä omaa väriä ja kulmakarvoja ei ole maalattu mustalla tussilla vaan ne ovat nyt luonnollisemmat. Mutta sehän siinä on kun mies on niin tyhmä, että luulee meikillä saatua lookia aidoksi kauneudeksi. Minusta tyttö on nyt luonnollisemman näköinen, paljon parempi kuin se sotamaalaus.

Onnea vaan! Kiva lukea normaaleistakin ihmisistä hymyssä,jotain muuta kuin Nykäsen ja Tukiaisen känni örvellyksiä.

En minä ainakaan kateellinen ole heille.
Onnea vaan perheenlisäyksen johdosta.
En siltikään ymmärrä mikä tekee heistä ”supertähtiä”
Miljoonayleisön perusteella kaikki linnajuhliin 6.12. osallistujatkin
ovat supertähtiä.
Enkä ole Kenialainen

Hieno juttu että Mikko ja Henna löysivät toisensa ja ovat nyt saaneet ihanan vauvelinkin. Nauttikaa vauvasta, toisistanne ja elämästä. Jättäkää kateellisten puheet omaan arvoonsa. Ihanaa nähdä kun nuoret ovat onnellisia. Kaikkea hyvää koko perheelle.

No onpa todella töykeitä kommentteja! Hävetkää, jos osaatte! Vai onko kirjoittaja/kirjoittajat joku kateellinen , joka jäi lehdellä soittelemaan…?
Onnea pienokaisen johdosta<3 Toivottavasti kaikki menee jatkossakin hyvin. Ja meneehän se, kun pidätte toisistanne huolta. Jättäkää kateellisten ihmisten kommentit omaan arvoonsa 🙂

”Supertähdiksi nostamat……”
En ole ikinä kuullutkaan heistä ennen tätä.
Melkoisia Supertähtiä… :))))

Sehän oli ihan hirvee amiswannaberokkari! Nyt näyttää ihan tavalliselta matamilta. Mikäs metallifinni sil on huulikulmassa?
Joo poistukaa julkisuudesta, ketään ei kiinnosta.

Tuokin tyttö oli siinä ohjelmassa tosi seksikäs mutta niin se äitiys muuttaa. On näemmä tämän tyttelin rock-henkinen tyyli muuttunut tuommoseksi valjahtaneeksi kotimamma-lookiksi. Muistakaa naiset että lapsen saaminen ei ole mikään syy lopettaa itsestään huolehtiminen.

Joo mutta sähän asutkin Keniassa. Suomessa Maajussia katsoi noin miljoona katsojaa viime kesänä. Ei kovin moni ohjelma pääse samaan, sinä kenialainen.

”Supertähdiksi nostamat……”
En ole ikinä kuullutkaan heistä ennen tätä.
Melkoisia Supertähtiä… :))))

Oma kommentti