Henna jätti lopulliset eropaperit – Tauskin yllättävä purkaus, lue!

Tauski Peltonen, Henna TuominenHenna ja Tauski Peltonen avioituivat viime vuoden elokuussa, ja nyt Henna on jättänyt kakkosvaiheen eropaperit käräjäoikeuteen. Käytännössä virallinen ero on selvä muutamissa päivissä, kun Tauski saa asian tiedoksi. Laulaja ei kuitenkaan näytä suruvaihteella ajelevan. Päinvastoin, miehen tilitys Hymylle on hyvinkin yllättävä:

-Elämässäni ei ole ollut kuin yksi nainen, joka on täyttänyt aviovaimon sekä avioliiton asettamat kriteerit, perheenäidin roolista puhumattakaan. Hän on ensimmäinen vaimoni Tina, Tauski toteaa. Tauski on ollut naimisissa yhteensä kolme kertaa, myöskin laulaja Virpi Kätkän kanssa.

Tauski sivaltaa viimeisintä aviovaimoaan mainitsematta hänen nimeään:

-On naisia, joiden itsetunto ei kestä tähden taustalla elämistä, kun taas Tinalla ei niitä vaikeuksia ole koskaan ollut. Hän iloitsi ja kannusti mukana vilpittömästi aina kun näki vaiheita, jolloin poikaa vietiin kuin kuoriämpäriä ympäri Suomenmaan. Hän ymmärsi, että kyse on raskaasta työstä ja toisaalta polttavasta verestä, joka tuntee tarvetta kiertää esiintymässä fanijoukoilleen.

Ystävyys Tina-exään on säilynyt, ja keväällä syntyikin kohu siitä, kun Tauski lähti tämän kanssa yhteiselle lomalle miehen luksusasunnolle Turkkiin. Tauski totesi, että hänestä tuntuu kuin ei olisi koskaan erottukaan.
-Teen nyt uuden 10 hengen bändin kanssa kiertuetta ja uutta pitkäsoittoa Ressu Redfordin sekä Toni Nuotion kanssa! Upein asia mitä on tapahtunut viime aikoina on se, että olen löytänyt kauan kateissa olleen ”isoveljeni” Ilkka Vainion. Mitä siviilielämään taas kuuluu, tänään olen villi ja vapaa kollikissa, jonka nimettömään ei rinkeli kuulu, Tauski naurahtaa selkeästi avioeronsa yli päässeenä.
Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

En kestä tätä jännitystä! Hakkaako Taukki ensin Tuksun vai Tuksu Taukin? Veikkaan Tuksun ehtivän ensin, onhan Tuksu Suomen Mike Tyson.

Siitä vaan, Tuksu odottaa ja saisitte mäiskiä toisianne niin paljon kuin ranteista lähtee.Molemmat ovat konkareita siinä lajissa.

Kannattaisi laittaa noin hyvät geenit yhteen, Tuksu ja Tauski saisivat varmasti kauniita lapsia !

Tukainenhan olisi aivan älyttömän sopiva! Hänhän on kertonut samankaltaisista ongelmista – eli että miesten itsetunto ei kestä näyttäviä naisia, ja siksi hänellä ei ole miestä.
Te ymmärtäisitte toistenne fanit ja keikkaelämän. Go Tauski!

Miksei Tauski kerro suhteestaan Johanna Tukiaiseen, Tukiaisen sisko kertoo Facebookissa Tauskin olevan rakastunut Tuksuun?

Oma kommentti