Henna Kalinainen aloitti tänään strippausmestassa!

Henna Kalinainen osaa yllättää. Mimmi kertoo naamakirjassaan treenanneensa tänään salilla ammattilaisen voimin, ja ottaneensa sitten uudet haasteet vastaan.

-Gentlemans clubille iltaa emännöimään, tosin vaatteet päällä koko illan. Sain hetki sitten erittäin kivan tarjouksen ruveta vetämään keskiviikkoiltojailtoja GC:ssa, ja tänään olisi sitten ensimmäinen ilta edessä. Tervetuloa gentlemans, Henna kutsuu.

Kyseinen baari Helsingissä mainostaa itseään tasokkaana eroottisena ravintolana ja stripteaseklubina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Henna on hyvä hinkkaamaan tankoa. Ainoa vaan, että siinä ison takapuolen lemussa ei ota enää eteen ees virolaisia tanssijoita katsellessa. Hyvä henna!

Henna on mahottoman hyvä pianisti, nuori, kaunis, musikaalisesti lahjakas älykäs nainen !

Miten se kehtaa kun oli lihonutkin ainaki viis kiloo? hirvee norsu jo…

Kannattaa aloittaa se juontohommien harjoittelu ihan englanninkielen alkaiden harjoitelulla. Ensiksi voisi keskittyä monikkoon ja genetiiviin ja niiden välisiin eroihin.

Pakko tehdä jotain elääkseen.Toisaalta säälittää.

Tämäkin työ (kuten edellisetkin yritykset ja koulut) päättyy viimeistään kahden vkon päästä, ku ei oksennuskrapulassa voi mennä töihin tai sattuu olemaan jo uusi pöhnä päällä. Surprise …

Eikös tämäkin nobodyn pitänyt keskittyä koulun käyntiin, Pysyis edes pois lehtien paltalta,tälläinen julkisuus ei ole normaalia mutta ei ole resursia parempaan ”huom.ENTINEN BB-JULKIS”

Eikös Henna stripannut ennen BB-julkisuuttaan? Oliko hänen taitelijanimensä Siru tai jotain sen suuntaista? Ainakin mimmi oli ihan Hennan näköinen.

wTf…jaa.. minnes sit menis? ei tota kestä kattoo edes räkäkännis

pääasia että pitäs vaatteet päällä, leukakin puuttuu

ÖÖÖÖÖÖÖ…..niin….merinorsubotax rulezzz…….

Oma kommentti