Henna Kalinainen avoimena terveysongelmistaan: ”On kyllä jotain pahasti vialla”

Henna Kalinainen on kertonut Instagramin stories-osiossa hakeutuneensa tutkimuksiin. Hän on kärsinyt muun muassa väsymyksestä ja paino on noussut alle vuodessa noin 20 kiloa.

Tänään lääkärin jälkeen sovittiin: Aloitan kaliumlisän ja magnesiumin ja D-vitamiinin syönnin (näistä kaikista puutos). Menen lähetteellä Sydänsairaalaan rautainfuusioon 1000mg Ferinject, Henna selostaa.

Hän korostaa, että puutostilojen taustalla ei ole diagnosoitu mitään sairautta vaan syynä on raskaus ja synnytys. Lisäksi Henna kertoo aloittavansa pistoksina otettavan laihdutuslääkkeen käytön. Se tasaa verensokeria ja vaikuttaa syömishimoon.

– Jos tulee yli kilo kuukaudessa, niin siinä on kyllä jotain pahasti vialla. Ja tällaista merkittävää ylipainoa pitää jo hoitaa jotenkin, ettei sairastu lisää, Henna toteaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Olihan Henna paisunta-dieetillä jo vuosia ennen synnytystä, oliko silloin syynä ”tuleva raskaus”?

Miten syynä voi olla raskaus ja synnytys? Eikös se lapsi ole jo 1,5 vuotias?

Puutosta voi myös olla jos ruokavalio on einespainotteinen/tottunut että herkutellaan jatkuvasti.

Kyllä se on siitä kiinni , mitä tunkee tuonne nenän alla olevaan aukkoon… Huvittaa suuresti nuo suursyömärit , jotka mukamas ei paljoa syö ,mutta paino senkun nousee.. Sitten ei oikein mitään haluttais itse tehdä vaan haetaan laihdukseen lääkkeitä ja muita poppaskonsteja..Muistetaan tuksun kavitaatiohoidot vai mitkä ne nyt olikaan.. Remontti syömiseen ja kohtuullisesti liikuntaa niin alkaa läskit laota. Siinäpä ikuinen kysymys ,miksi ei sohvalla loikomalla ,suklaata syöden ja viiniä naukkaillen laihdu????

Oma kommentti