Henna Kalinainen hehkuu onnea ja kehuu miestään

Henna Kalinainen täytti vastikään 32 vuotta ja on summannut elämäänsä Metropoli.netin blogissaan.

Hän kertoo olevansa kiitollinen, sillä on saavuttanut monia haaveitaan. Yksi niistä oli perhe ja elämänsä rakkauden löytäminen. Hän kehuu miestään:

-Jarkko on juuri sellainen. Ihanan turvallinen, kiltti ja rakastava kumppani, kenessä on pieni säväys sellaista hullua sekopäätä tarvittaessa, mitä kaipaan. Hän on sellainen hauska heittäytyjä, joka ei ota elämää liian vakavasti. Ollaankin naurettu sille, kuinka löysimmekin toisemme. Meillä molemmilla on ikäänkuin sellainen samanlainen ”pimeä puoli”.

Oman yrityksen kanssa strategiat ovat löytymässä ja muhimassa, omakotitalo vielä puuttuu, sillä sellaisessa Henna haluaisi asua. Koira, maailmanmatkat, kaikkea haluamaansa Henna on saanut. Mutta hän ei tyydy tähän.

-Haluaisin myös tienata sen sata tonnia vuodessa omalla firmalla ja oman pinkin auton. Haluaisin sukeltaa IT-maailmaan ja saada siitä korkeakoulututkinnon. Haluaisin nähdä maailmaa yhdessä perheenä mahdollisimman paljon, Henna luettelee blogissaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Henna kasvanut ja oppinut virheistään . Onnea kauniille perheelle 🙂

On hienoa nähdä miten Henna on saanut elämänsä asettumaan raiteilleen ja on onnellinen nyt. Toisinkin olisi voinut mennä, mutta hänellä on realiteetit kohdallaan ja elää sen mukaan. Toisin kuin eräs, joka kuvittelee ja esittää olevansa jotain ihan muuta kuin on, eikä tule ikinä saavuttamaan onnea.

Oma kommentti