Henna Kalinainen ja Saana Parviainen: Rohkea ja sensuroimaton kimppavideo!

Henna KalinainenSaana ParviainenHenna Kalinainen ja Saana Parviainen ovat tunnettuja alastonkuvistaan, mutta nyt neitokaiset ovat tehneet rohkean kimppavideon lyömällä hynttyyt yhteen.

Videolla ei nähdä tippaakaan alastomuutta, vaan sen tekee rohkeaksi se, että tytöt kilpailevat siitä, kumpi kestää päivästä ja viikosta toiseen normaalissa makuuhuonelämpötilassa, 20 astetta, useisiin vaatekerroksiin pukeutuneena. Päällysvaatteina, siis myös sisätiloissa, naisilla on keinoturkit.

Videoelokuvan tuo markkinoille Polar Films ja sen tuottaa Markus Pelin. Leffassa ei nähdä ainoastaan turkki päällä turjotusta, vaan Pelinin mukaan kilpailu toimii vain viitekehyksenä täysveriselle realitylle.

Tyttöjen elämää seurataan muun muassa Helsingin yöelämässä, työpaikoilla ja Turkin lomakohteessa. 90-minuuttisen tosi-tv:n lopussa selviää, kumpi tytöistä voittaa pääpalkinnon, 1 000 Turkin liiraa.

Video tulee myyntiin ainakin Anttiloissa ja Citymarketeissa. Pläjäys kantaa nimeä Ihanat naiset turkeissaan.

Myös tavallisilla kansalaisilla on mahdollisuus tavata elokuvan tähdet tänään klo 19.00 Kinopalatsissa järjestettävässä ensi-illassa. Asukoodi on vapaa ja tarjolla on muun muassa sillipitoista syötävää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Saana Parviainen

Kommentit

Taivaan kiitos, ettei ole totta. Tosin epäilemättä nämä tähtöset siihen kisaan lähtisivät, jos joku tilaisuutta tarjoaisi. Kukaan vaan ei sellaista filmiä ostaisi tai tuottaisi, ainakaan jos on järjissään. Jonkunmoisen pornofilmin voisi vielä saada tietylle yleisölle kaupaksi.

Henna Kalinainen
13 tuntia sitten via Facebook for Android
Joo kiitos vaan hymylle paskanpuhumisesta. Mut liitettiin aprillipilan takia samaan juttuun jonkun vitun Saana Parviaisen kanssa!! APUA!

1000 Turkin liiraa = 420,60 euroa. Eipä ole kummoisempi päävoitto.

Luin tämän ja ajattelin että mitä helvettiä…mutta sitten luin kommentit ja tajusin. =D

Kyllä se on uskottava lause Hennan suusta kun muut puhui mitä heistä tulee ”isona”.
Muilla oli aika normaalia vastausta ja Henna Kalinainen tokaisi siihen: ”mä en muuta tahdo kun olla julkkis.” Eikä huonoa julkisuutta olekaan…

Vuoden ”hauskin” aprillipila… Toisella ei ole leukaa ja toiselta puuttuu aivot… HEHHEH!

ai niin.täähän oli aprillipäivänä kirjattu juttu. onneksi!

vai että tulee myyntiin.huh huh !eipä taida kauppa käydä! onneksi!

surkee elätäny brett michaels ja akat juoksee rahanperässä,vähän niinku amerikan pikkukalu jussi pasviainen

oho, onpa jykevät leukaperät tuolla oikeanpuoleisella tytsällä…

Ei vaineskaan! Aprillia! Aprillia! Haise sillille ja pistä silikoonia leukaan!

Oma kommentti