Henna Kalinainen on korviaan myöten rakastunut 48-vuotiaaseen Juhaansa!

Henna Kalinainen on onnellisempi kuin pitkään aikaan.

-Ensi kuussa on meidän vuosipäivä! (…) Lähdetään Berliiniin kuhertelemaan ja juhlimaan sitä että vihdoin elämässä on löytynyt se sielunkumppani. Juha, mä niin rakastan sua, Henna kirjoittaa Facebookissa.

-Oot parasta maan päällä, 21 vuotta mielitiettyään vanhempi Juha, 48, vastaa takaisin.

Myös Hennan ex-aviomies Antti Kurhinen yhtyy onnitteluihin. Tosi-tv:stä alun alkaen tutun ex-pariskunnan aikuistumisesta kertoo se, että he ovat eronsa jälkeen säilyneet hyvinä ystävinä.

Onnea Henna!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, rakkaus, Antti Kurhinen

Kommentit

Tämä on tätä. Erotaan ja palataan yhteen. Mies tulee ja pyytelee anteeksi käytöstään mahdollisesti ruusujen kera. Ja niinhän se yhdessä olo jatkuu taas. Ja sama toistuu taas.

En tule koskaan ymmärtämään naisia joiden mielestä rakkauteen kuuluu saada turpiinsa kerran viikossa. Omassa liitossani oli täysin selvää että yksikin lyönti on liikaa. Nämä lyöjät osaa pyytää anteeksi,siinä ei kauniita sanoja ja kukkia säästellä. Tiedän tapauksen että miehen pahoinpitelyt jatkuvine vammoineen päähän tappoi vaimon. Vaimo oli muutaman kerran teholla ja mies odotti ruusujen ja rakkausrunojen kanssa sairaalan ovella. Vaimo muutti pois pariin kertaan, mutta mies itki ja rukoili ja sitten tuli taas turpiin..

Oma kommentti