Henna Kalinainen: ”Mietin vakavasti kääntymistä läskiksi…joisin olutta ja nauttisin!”

Henna KalinainenBB:stä tuttu Henna Kalinainen on kärvistellyt painonsa ja kuntoiluharrastuksensa kanssa jo kokonaisen vuoden. Nainen on aloittanut terveellisemmän elämän huomatakseen, ettei motivaatio lopulta riitäkään. ”Uusia alkuja” on kuultu Hennan suusta useamman kerran. Nyt nainen kirjoittaa blogiinsa erikoisia:

-Kun tein olkapäitä ajattelin ensimmäisen sarjan jälkeen – kun irvistelin ja tunsin pientä kipua-  että jumalauta, kuka tällaista haluaa tehdä mistään hinnasta vapaaehtoisesti.

-Olen vakavasti miettinyt kääntymistä läskiksi, tyytymällä elämääni tällaisena ja tulevaisuudessa vielä pullukampana. Söisin mitä haluan ja istuisin oluella hyvin mielin ja eläisin elämääni nautiskellen. Tai sitten EI, Henna kirjoittaa ja väittää olevansa kovin turhautunut.

-Voin sanoa, että jos mä vielä joskus oon laiha, niin sitten kyllä olen niin ylpeä itsestäni ja tulen olemaan esimerkkinä kaikille sellaisille ihmisille kelle laihduttamisen kynnys on todella vaikea. Jos minä pystyn, niin muutkin pystyy, Henna kirjoittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Oma kommentti