Henna Kalinainen: ”Minulla on liian innokkaita ihailijoita!”

Henna KalinainenHenna Kalinainen kertoo masennuksen- ja alkoholintäyteisestä kesästään marraskuun Hymyssä. Hän paljastaa myös itsetuhoiset yrityksensä. Nyt Henna on kuitenkin toipunut erosuruista – uusi mieskin saisi tulla, mutta vain tietynlaiset kelpuutetaan.

Hennan luottamus miehiin oli pitkään kateissa. Hän kuvaa asiaa vihareaktioksi:

-En päästänyt ketään lähelleni. Miehet alkoivat ällöttää minua. Seurusteluelämältä en nykyisin jaksa odottaa mitään, mies tulee jos ja kun on tullakseen. Vasta nyt koen olevani valmis tapailuun. Se vaati sen, että olen sinut itseni kanssa. En tosin ole ollut kovin innostunut siitä, että minulla on liiankin innokkaita ihailijoita, Henna kertoo Hymyssä.

Jos uusi tuttavuus soittaa enemmän kuin omat kaverit, se ei ole Hennan mielestä muuta kuin ahdistavaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Ois kiva lukee enemmän tuksusta ja hennasta ja saanasta ja oispa hienoo jos tämmösiä herrkuja löytys lissää. Hymy vois järjestää jonkun kilpailun jossa ihan tavalliset tytöt pääsis julkkikseks ja niillä olis sit vaikeeta mutta se helpottais kun ne avautuis hymyssä

Taitaa Hennalla olla väärät lääkkeet, kun jo kuvittelee, että hänellä olisi liikaa ihailijoita ( ok yksikin on liikaa ).

Henna ei ole sinut itsensä kanssa. Mutta botoxia pintaan, rintavarustukseen pari desiä lisää ja pari muuta paikkaa ”kauneus”kirurgin käsiteltäväksi, niin kyllä itsetunto nousee. Eikös se Inkajokuliekin valittanut huonoa itsetuntoa niin kauan kuin Smile hommasi sille uudet tekotissit. Sitten neiti häipyikin julkisuudesta.

”Miehet alkoivat ällöttää minua.” Sinä taas olet ällöttänyt miehiä ihan koko ajan.

VAI,ETTÄ OIKEE IHAILIOITA.Voihan Henna sen niinkin käsittää.Alkaa mennä vähän niinku tuksun jutuiks.Ei helvetti.Kyl yks(1)tuksu saa jo riittää.

Henna, sinulla olisi varmaan vientä privaattistrippauspaikoissa Vaasankadulla. Siellä saat silikonit tuottamaan rahaa!

Kommentoi…

Sellasta se elämä on.

Kyllähän Hennasta mielellään lukee tai kuulee. Paitsi noi bb-jutut ei ole hyviä.

Ihan mukavan oloinen tyttö ja katselee ja kuuntelee mielellään, harmi etten tunne paremmin sexy pakkaus.

Ja tehdään nyt ne 10 kommenttia, niin saadaan lukea tästäkin ääliöstä lisää ensi viikolla.

Oma kommentti