Henna Kalinainen vaikeni!

Ex-pari Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen joutuivat selkkaukseen Lanzarotella toista viikkoa sitten. Henna joutui sairaalaan ja Antti putkaan. Tämän jälkeen kumpainenkin on tiettävästi tehnyt toisistaan Suomessa tutkintapyynnön.

Antti on sittemmin kertonut blogissaan Hennan tosi-tv-ohjelmaan osallistumisesta hurjia väitteitä. Myös Henna kommentoi parin nujakointia Kanarialla City-lehden blogissaan, mutta Antin esittämiin sopimusoikeudellisiin väitteisiin hän ei ole kommentoinut mitään.

Myöhemmin Iltalehti uutisoi, että Hennan epäiltyä sopimusrikosta Viidakon tähtöset -ohjelman tuotantotiimiä kohtaan tutkitaan. Henna ei ole kommentoinut tätäkään millään tavoin, vaan vaikenee täysin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Joo Antti on suomen kovimpia viinatrokareita, ja sitä se varmaan tarkoitti kauppasuhteiden elvyttämisellä.

Henna vois jatkaa uraansa Showgirlsissä ja ana vois jatkaa apteekkarina

Anttihan on helvetin fiksu kun ratsastaa julkisuuteen Hennalla!

toivottavasti vaikenee ja iäksi ainakin lehtien palstoilla.

Siis tekikö Hanna jonkun sopimus-rikkomuksen vai? Tuleeko sakkoja?

Tottakai NYT vaikeni, muutenhan se ei osaa pitää turpaansa kiinni asioista, joista sen ei pitäis puhua. Tosi epäluotettava henkilö muutenkin.

Antti on kaikista raukoista raukoin ihminen. Vaikka rakkaus loppuu, niin luottamuksellisia asioita ei kerrota. Jos Antti on tosiaan ollut väkivaltainen naista kohtaan, niin se on vielä raukempi ihminen, jos enää siitä voi olla…

Hennan ja Antin rakkaus on alkanut taas lämmetä. Kyseessä on ikiliikkuja. Lopullisia eroja on tehty jo ainakin parikymmentä.

toivottavasti toi kumityttö saa kunnon mätkyt! jopa pumpattava on aidompi

Oma kommentti