Henna Kalinainen vakavana: Itsemurha ei ole vaihtoehto

Henna Kalinainen on tehnyt varsin avoimen ja väkevän tilityksen elämästään. Hän kertoo yrittävänsä mennä eteenpäin vaikka vaikeata onkin.

-Voin kyllä sanoa, että vaikeina aikoina on kyllä usko meinannut loppua moneen kertaan! Ennen itsetuhoisena ihmisenä olen tajunnut, että kiikku ei ole se vaihtoehto, vaan pitää vaan päästä myös vaikeiden asioiden yli. Mahdollisimman vähän itseään vahingoittamatta. Tässä olen nyt onnistunut mielestäni erittäin hyvin, Henna postaa.

-Olen väkisin noussut ylös sängystä, antanut itselleni armoa jos olen tarvinnut aikaa ja vain halunnut olla. Olen sekä syyllistänyt itseäni, että miettinyt miksi mikäkin asia on johtanut tähän pisteeseen. Olen myös rakastanut itseäni sen verran, että olen tehnyt raskaitakin päätöksiä.

Lue Hennan oiva bloggaus TÄSSÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, blogi

Kommentit

”Mahdollisimman vähän itseään vahingoittamatta.” Oikoluku jäänyt tehtyä?

Henna on surullinen tapaus. Välillä näytti siltä, että saa elämänsä raiteilleen, mutta sitten on taas kynnetty syvältä. Ehkä se on ainoa tapa pysyä julkisuudessa. Ensin sössii ja sitten blogaa, miten huonosti on mennyt. Tuollainen ”rehellisyys” kerää aina sympatiaa.

Mitähän Henna touhuisi, jos olisi alun alkaen pysynyt poissa julkisuudesta?

Oma kommentti