Henna Kalinainen varoittaa Dannyn ystävää, Helmiä

Kohujulkisuutta itsekin enemmän kuin maistanut Henna Kalinainen bloggaa Metropolin sivuilla varoituksen sanoja nykypäivän nuorille naisjulkimoille. Hän osoittaa sanansa Dannyn yhteydessä julkisuuteen putkahtaneelle Helmi Loukasmäelle ja Pekingin olympiajoukkueen kotiintuloseremoniassa maineeseen ponnahtaneelle Kultamekko-Iidana tunnetulle 18-vuotiaalle Iida Vainiolle.

Kalinainen paheksuu median otsikointia naisista kertovien juttujen suhteen ja opastaa, että julkisuudella on hintansa.

Dannyn ystävästä Helmistä hän sivaltaa:

-Halpamaisia, alatyylisiä ja mauttomia nämä otsikot! Muutenkin on koko ajan annettu ymmärtää, että nämä kaksi on jossain muussa kuin kaverisuhteessa. Mikä lie totuus ja onko Helmi sitten mielissään, että hänet ehkä yhdistetään Dannyyn romanttisessa mielessä? Toki tiedän myös, että mahdollisesti Helmi on nähnyt tässä tilaisuuden markkinoida itseään ja huomannut, että tämä tyyli toimii. Silti on kamalaa, että joku nuori tyttö haluaisi mainostaa itseään jonkun panopuuna.

Henna korostaa ettei hän halua arvostella nuoria, kauniita naisia. Hänellä vain on omaa kokemusperäistä tietoa neuvojensa tahdeiksi:

-Tällä tavalla jälkiviisaana sitä haluaisi jopa varoittaa muita. Huono maine kun ei hevillä harteilta lähde ja se saattaa seurata pahimmassa tapauksessa jopa lopun ikää mukana.

Tästä Hennan blogiin.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, Helmi Loukasmäki, Iida Vainio

Kommentit

Niin joskus ennen. Just sanottiin, että on oppinut virheistä ja haluaa valistaa….

Tietää mistä puhuu. Itse tuli julkisuuteen jalkapalloilijan p.puuna

On meillä siinä neuvoja ja valistaja, voi herra mun vereni..Tuossa just`vilahti kuva kun Tuksun rintavarustusta imeskeli, vai oliko se nyt toisin päin. Mennään naimisiin median takia ,kuten Tuksukin jne.jne..Eikä ole taittu kunnon palkallista työtä tehdä koskaan?? On semmoinen mututuntumä.että on tietynlainen porukka naisia,jotka koettaa keplotella itsensä eteenpäin toisten rahoilla.Liimataan tekoräpsyä ja tekotukkaa ja asennetaan silikonia rintavarustukseen ,että joku äveriäs mies hairahtuisi ja alkaisi elättämään.. Mehän tiedämme ,että loppu noissa loruissa on surullista kuultavaa…

Oma kommentti